Zadovoljna.si
Mao Sugiyama

Novice

Človeška norost ne pozna meja ...

Z.C.
27. 05. 2012 17.25
11

Mao Sugiyama je japonski kuhar in umetnik, njegov najnovejši podvig pa je dodobra šokiral javnost. Organiziral je večerjo, kar samo po sebi ne bi bilo nič posebnega, če 22-letni mladenič ne bi gostom za ponudil svoje genitalije. Za porcijo bizarne specialitete je vsak gost moral odšteti 1.000 evrov.

Mao Sugiyama je japonski umetnik, ki zase pravi, da je brezspolnik, s tem namreč želi poudariti, da se nima za moškega, pa tudi za žensko ne. Njegov zadnji podvig, o katerem je internet kmalu ponesel informacijo po vsem svetu, je bila slavnostna večerja, ki jo je organiziral v Tokiu in na kateri je gostom ponudil svoje genitalije. Vse se je začelo s tvitom: "Ponujam svoje moške genitalije (penis in moda) za večerjo za 100.000 jenov (1.000 evrov). Pripravil jih bom po želji kupca." Verjeli ali ne, kmalu so se oglasili ljudje, ki so bili zainteresirani za milo rečeno nenavadno specialiteto. Na koncu si je Japončeve genitalije razdelilo šest izbrancev.

Mao Sugiyama
Mao Sugiyama FOTO:

Za preostale govedina in krokodilje meso

Zainteresiranih je bilo sicer veliko več, vendar je bilo 'materiala' le za šest gostov, vsem drugim pa so servirali na enak način pripravljeno govedino in krokodilje meso. Le nekaj dni po 22. rojstnem dnevu je mladenič odšel na operacijo, na kateri so mu odrezali spolovilo, in čim si je opomogel , je organiziral večerjo. Bizarni gurmani so zelo cenili 'specialiteto', menda so ugotovili, da so penis in moda še posebej okusni s šampinjoni in peteršiljem. De gustibus non est disputandum (O okusih se ne razpravlja) pravi latinski rek ...

 

 

 

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493