Zadovoljna.si
Pošta z velikimi popusti za brezplačnike?

Novice

Bogatemu soprogu podtaknila ljubico

Z.C.
05. 10. 2011 15.48
2

Mlada žena Giana Germana Giulianija, lastnika tovarne, ki proizvaja slovito italijansko žgano pijačo, je osumljena, da je mastno plačala mladi nadobudni manekenki, da bi na sodišču izjavila, da je moževa ljubica. Gospa, ki ima ljubezensko razmerje s postavnim italijanskim nogometašem, nekdanjim možem slavne italijanske televizijske voditeljice, je na ta način želela pospešiti ločitev od ostarelega moža in od njega iztržiti čim več denarja.

Peklenski načrt, zaradi katerega jo preiskuje tožilstvo, je Ylenia Iacono skovala skupaj s svojim odvetnikom. Mladi lepotici naj bi plačala najmanj 500 tisoč evrov, da bi na sodišču izjavila, da je bila ljubica njenega moža Gian Germana Giulianija. Italijanka je želela na ta način doseči, da bi z milijonsko ločitvijo od moža zaslužila čim več denarja. Kljub temu da so damo paparaci zalotili med poljubljanjem s slavnim nogometašem Stefanom Bettarinijem, je v nekem intervjuju zanikala, da bi imela ljubčka. Dejala je, da je Bettarini možev in njen prijatelj. "Še vedno sem zaljubljena v svojega moža, s katerim sem živela kar osem let. Bil je moja družina, v moje življenje je prinesel srečo in ravnovesje, čeprav je bila njegova družina proti najini poroki, saj ni želela deliti družinskega bogastva. Bila sem Pepelka, ki se je poročila s princem na belem konju. Morala sem podpisati dokument, s katerim sem se odpovedala dediščini, v zameno za nekaj nepremičnin, ki so v celotnem premoženju zgolj kaplja v morje," je v nekem intervjuju izjavila Ylenia, a najverjetneje s svojimi trditvami ni prepričala nikogar. Njenemu prevaranemu možu so se medtem končno odprle oči in se že tolaži v objemu mlade temnolaske.
Pošta z velikimi popusti za brezplačnike?
Pošta z velikimi popusti za brezplačnike? FOTO:

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493