Zadovoljna.si
Destinacija za vsakogar!

Novice

/ Oglas

Brezplačna smuka, nadstandardno bivanje

P.R.
16. 11. 2015 07.52
0

Zima počasi že kaže svoje čare, zato pohitite in si rezervirajte svoj ski-opening paket na Krvavcu, saj poleg dobite brezplačne smučarske vozovnice!

 

Odklopite se od vsakdan!
Odklopite se od vsakdan!FOTO: Apartmaji Krvavec

Veseli sijaj toplega sonca in čudovita in prihajajoča zasnežena gorska kulisa kar vleče k razmišljanju o zgodnem zimskemu oddihu. Tako je, bliža se čas za ski-opening ali otvoritev smučarske sezone, svež zrak, nebo brez oblačka in sneg pod smučmi. Na svoj račun pa ne bodo prišli samo ljubitelji zimskih radosti, temveč tudi vsi ostali, saj imajo neskončno možnosti za uživanje, sproščanje, druženje z najbližjimi in kulinarično razvajanje.

Prepustite se gorskemu ambientu in pozabite na skrbi.
Prepustite se gorskemu ambientu in pozabite na skrbi.FOTO: Apartmaji Krvavec

Zakaj ne bi izkoristili že prve dni zime in začeli uživati zimske radosti že decembra? Prihranite na času ter zaupajte lepotam naše dežele - privoščite si pravi slovenski oddih!

Apartmaji Krvavec na planini Jezerca  vam ponujajo razkošje v neposredni bližini smučišč in izhodišč za gorska pohajkovanja. Zapeljal vas bo topel leseni ambient s kaminom, ki je odlična izbira tudi za tiste dneve, ko se želite le umakniti in z užitkom počivati. Izbirate lahko med tremi popolnoma novimi in lepo opremljenimi apartmaji, ki ponujajo rustikalno udobje v opremi iz lesa, skupaj s skrbno izbrani detajli, ki pričarajo občutek domačnosti in udobja ter ponujajo vse za nepozabno doživetje Krvavca.

Romantike ni nikoli dovolj. Presenetite vašega dragega ali drago z vikend paketom!
Romantike ni nikoli dovolj. Presenetite vašega dragega ali drago z vikend paketom!FOTO: Apartmaji Krvavec

Znano je, da stres negativno vpliva na naše zdravje, počutje, odnose in delo. Zakaj se mu torej ne bi uprli in ga pregnali z ugodnim oddihom?

Apartmaji vas bodo popeljali v drug svet. Tja, kjer se sliši tišina, kjer diši po naravi in kjer se sonce nasmiha – tja, kjer ni razlogov za slabo voljo. Užijte ta svet in s seboj pripeljite še družino, partnerja, prijatelje, sodelavce in vsem privoščite kvaliteten prosti čas. Odlična lokacija poleg smučanja omogoča še potepanje po okoliških hribih, poleti pa adrenalinske preizkušnje. Krvavec bo dodobra zaposlil in razveselil tudi vaše najmlajše! Na hitro dostopni slovenski destinaciji vas tako čaka prav vse, kar potrebujete za enkraten oddih.

Destinacija za vsakogar!
Destinacija za vsakogar!FOTO: Apartmaji Krvavec

Polepšajte si letošnjo zimo! Ob rezervaciji ski-openinga za obdobje med 1. in 19. decembrom, vam podarimo smučarske karte! Ob rezervaciji za 2 osebi, prejmete 1 karto, ob rezervaciji za 4 osebe, prejmete 2 karti in ob rezervaciji za 6 oseb, prejmete 3 karte.

Kliknite na www.apartmaji-krvavec.si, si izberite apartma in začnite vaš dopust. Akcija velja pri rezervaciji vsaj dveh noči.  

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493