Zadovoljna.si
Okoli pevke so frčale fekalije.

Novice

Britney Spears zaprli v wc in ji zlili fekalije na glavo

Z.M.
29. 03. 2011 07.18
10

Britney Spears je dokazala, da je pripravljena narediti prav vse, da bi promovirala svoj novi album Femme Fatale. Tako se je odzvala tudi povabilu Jimmyja Kimmela, voditelja ameriške pogovorne oddaje, ki je pevko v okviru svojega skeča zaprl v kemično stranišče z mojstrom neumnosti – Johnyjem Knoxvillom.

Britney se je v zraku drla na vse grlo.
Britney se je v zraku drla na vse grlo.FOTO: YouTube

Britney Spears je odločena, da njen zadnji album ne bo ostal neopažen. Zadnje tedne je vse moči usmerila v promocijo in se v ta namen voditelju Jimmyju Kimmelu pustila zapreti tudi v kemično stranišče, ki je privezano na debelo elastiko poskakovalo več metrov nad tlemi.

Johnny Knoxville je Britney z veseljem zaprl v 'leteče' stranišče.
Johnny Knoxville je Britney z veseljem zaprl v 'leteče' stranišče.FOTO: YouTube

Britney se je opremljena s plastičnimi očali v smrdeči kabini poskušala obdržati na pokrovu školjke, medtem ko so okoli nje frčale fekalije. Skeč so poimenovali Poo-Cocktail Supreme, preden so jo izstrelili v višave, pa jo je Knoxville vprašal, ali se boji višine in lastnih iztrebkov. "Ni me strah ne lulanja ne kakanja, " je pogumno zatrdila pevka, nekaj sekund kasneje pa že visoko nad tlemi klicala višje sile.

Okoli pevke so frčale fekalije.
Okoli pevke so frčale fekalije.FOTO: YouTube

Femme Fatale končno na prodajnih policah
Glasbenica se je pokazala kot zabavna in sproščena, po predvajanem skeču pa je v studiu predstavila tudi svoj aktualni hit Hold It Against Me. Njen album Femme Fatale bo na prodajne police ameriških trgovin prišel danes.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493