Zadovoljna.si
Cameron je preverila prsi Playboyeve zajčice.

Novice

Cameron Diaz pretipala svojo soigralko

Z.M.
16. 07. 2011 13.41
0

Cameron Diaz je v novem filmu Bad teacher čakalo snemanje posebnega prizora. Kot učiteljica, ki si želi večjega oprsja, je ob obisku lepotnega kirurga otipala prsi Playboyeve zajčice Catherine Smith in si zaželela takega premoženja, kot ga ima ona.

Cameron je preverila prsi Playboyeve zajčice.
Cameron je preverila prsi Playboyeve zajčice.FOTO: YouTube

Cameron Diaz je navajena vlog, v katerih upodablja  rahlo posebne ženske filmske junakinje. Tako se je v novem filmu Bad Teacher prelevila v učiteljico Elizabeth Halsey, ki želi zapeljati svojega kolega na šoli. Zato je obiskala tudi lepotnega kirurga, da bi ji povečal prsi, tam pa je naletela na Playboyevo zajčico Catherine Smith. Da bi se prepričala o svojih željah, je pretipala njene dojke in navdušena kirurgu razložila, da si želi ravno take.

Pohujšljiva učiteljica

Film je režiral Jake Kasden, v njem pa lahko poleg Cameron vidimo tudi Justina Timberlakea in Jasona Segela. Scenarij za komedijo sta napisala Gene Stupinsky in Lee Eisenberg, 38-letna Cameron pa je priznala, da ji vloga prostaške učiteljice najprej ni bila preveč všeč, a se je navadila na njen lik in se je kmalu nehala obremenjevati s tem, kaj si ljudje mislijo o njej kot pohujšljivi učiteljici.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493