Zadovoljna.si
Smeh

Novice

Če nas nasmejete, vas nagradimo!

Z.S.
08. 11. 2011 14.18
6

V uredništvu portala Zadovoljna.si smo pripravili novo presenečenje za naše bralke. Da bodo mrzli večeri prijetni in udobni, bomo tri bralke razveselili s praktičnimi in modnimi trenirkami. Vas zanima, kako do nagrade?

Lucija Gubenšek v 'zadovoljni' trenirki
Lucija Gubenšek v 'zadovoljni' trenirkiFOTO: Miro Majcen

Modno udobje

Rjava trenirka z diskretnim logotipom portala Zadovoljna.si je iz bombaža ter elastana. Zgornji del je večnamenski brezrokavnik, ki ga lahko oblečete samostojno ali v kombinaciji z majico. Krasi ga kapuca in rožnat trak, desna stran pa je okrašena s cvetlicami in logotipom. Brezrokavnik dopolnjujejo hlače s široko elastiko v pasu. V 'zadovoljni' trenirki se boste lahko podale na potep po mestu, tek ali pa boste v njej lahko uživale kar na domačem kavču.

Kako do nagrade?

Smeh je pol zdravja, pravijo, dobra šala pa ne sme ostati skrita. Poznate kakšno šalo, ki vas je dodobra nasmejala? Napišite jo na zid našega Facebook profila in polepšajte dan tudi drugim. Vsak teden bomo izbrali tri najboljše in jih nagradili z lepo nagrado – 'zadovoljno' trenirko!

Nas že spremljate na Facebooku? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493