Zadovoljna.si
Princ Charles in Camilla

Novice

Charles tik pred poroko krvavi iz očesa

Z.M.
28. 04. 2011 12.13
1

Princ Charles pa res nima sreče! Nekaj dni pred poroko njegovega prvorojenca Williama mu je začelo krvaveti levo oko, kar nedvomno ne bo videti lepo na poročnih fotografijah.

Princ Charles in Camilla
Princ Charles in Camilla FOTO: Reuters

Charles si je nedvomno želel, da bi celotna družina v petek blestela na poroki stoletja, a žal mu jo je zagodlo oko, ki je iz neznanega razloga začelo krvaveti. Z dvora so sporočili, da ni nič resnejšega ter da princ ni bil izpostavljen nobeni fizični poškodbi, temveč gre za močan prehlad očesa, ki naj bi minil do petka.

Charles je nekaj dni pred slavjem kljub poškodbi odlično razpoložen, prizadeli ga niso niti očitki, da je na svoj seznam povabljencev na poroko Williama in Kate uvrstil tudi 86-letnega ameriškega bankirja Joeja Allbrittona. Slednji je bil pred leti osumljen nezakonitega poslovanja, a Charlesa to ne moti, dokler si lahko izposoja poslovneževo zasebno letalo.

Kraljica Elizabeta pa res nima sreče s sinovi. Najprej je bil zaradi prijateljstva s premožnim pedofilom na tapeti njen mlajši sin Andrew, zdaj prah okoli sebe s svojimi znanci dviga še Charles. Očitno je ljubezen med Kate in Williamom resnično edina možnost, da se reši angleška monarhija.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493