Zadovoljna.si
Charlizeinemu sinčku je ime Jackson.

Novice

Charlize Theron posvojila dečka

STA/Z.C.
15. 03. 2012 12.00
0

Hollywoodska igralka Charlize Theron je sporočila veselo novico. Posvojila je namreč dečka Jacksona, ki je njen prvi otrok. Igralkin tiskovni predstavnik je potrdil, da je Charlize "postala ponosna mama zdravega dečka z imenom Jackson", medtem ko drugih podrobnosti o posvojitvi ni razkril.

Charlizeinemu sinčku je ime Jackson.
Charlizeinemu sinčku je ime Jackson.FOTO:

V Južnoafriški republiki rojena Charlize Theron je v svoji karieri posnela vrsto filmov, leta 2003 pa je za vlogo v filmu Pošast prejela oskarja. Za zlatega kipca je bila 36-letna igralka nominirana tudi leta 2005, in sicer za vlogo v filmu Severna dežela. Zdaj je pred njo nova vloga, postala je namreč mamica malega Jacksona, ki ga je posvojila pred kratkim. Igralkin tiskovni predstavnik je potrdil, da je Charlize 'postala ponosna mama zdravega dečka', medtem ko drugih podrobnosti o posvojitvi ni razkril. Tudi o igralkinem stanu ni povedal ničesar. Charlize, ki je leta 2010 zaključila desetletno zvezo s Stuartom Townsendom, ni prva samska zvezdnica, ki je posvojila otroka. Pred njo sta to storili tudi Sandra Bullock in Sherryl Crow.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399