Zadovoljna.si
Modna legenda Coco Chanel

Novice

'Coco bi bila ponosna'

S.O.
03. 05. 2012 12.00
0

Kljub preteklim pomislekom oblikovalca Karla Lagerfelda, ki je brez dlake na jeziku izjavil, da bi Coco Chanel sovražila njegove kreacije, je trenutni predsednik modne hiše Chanel Bruno Pavlosky, drugačnega mnenja. Prepričan je, da bi bila modna legenda navdušena nad njegovim delom.

Modna legenda Coco Chanel
Modna legenda Coco Chanel FOTO: Reuters

„Mislim, da bi povedala, da je izjemno ponosna,“ je za Japonski časopis The Daily Yomiuri izjavil glavni mož modne hiše Chanel, Bruno Pavlosky. „Bila bi zelo zadovoljna z načinom, s katerim je Karl prenovil in predstavil njeno preteklo delo.“ Modna legenda Coco Chanel naj bi se namreč izogibala uporabi mini kril in pa kavbojk, Lagerfeldu pa je uspelo združiti klasiko in modne trende brez, da bi s tem oškodoval ime znamke. „Neverjeten je. Karlu vedno uspe narediti nekaj novega in ima neverjetno moč združevanja talentiranih ljudi, ki lahko delujejo kot ena skupina. Ne kaže znakov, da se bi v prihodnosti upočasni. Prav zato mi še nikoli ni prišlo na misel, da bi našega glavnega oblikovalca zamenjal. Mislim, da je povezava med Karlom, Chanelom in našo energijo zaslužna za ustvarjanje nove kolekcije in množice drugačnih dogodkov,“ je sodelovanje z 78-letnim Nemcem opisal Pavlosky.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493