Zadovoljna.si
Heidi Klum

Novice

Po štirih nosečnostih ima trebušček kot najstnica

Z.S.
12. 05. 2011 12.00
14

Nekdanja manekenka, poslovna ženska, televizijska voditeljica, producentka in še bi lahko naštevali. To je le nekaj poklicev, ki jih opravlja super ženska Heidi Klum, ki so jo paparaci ujeli ob sprostitvi na plaži, ki si jo je privoščila po obnovitvi poročnih zaobljub.

(Foto: thesuperficial.com)
(Foto: thesuperficial.com) FOTO:
Znova pred oltar

37-letna Heidi Klum si je privoščila krajši družinski oddih v Palm Beachu po tem, ko je s svojim dolgoletnim izbrancem Sealom obnovila poročne zaobljube in pripravila vsakoletno tradicionalno zabavo v maskah. Par si je večno zvestobo obljubil 10. maja 2005, vsako leto pa svojo ljubezen obnovi v krogu najbližjih prijateljev in družine.

Še vedno zapeljiva

Po končanih obveznostih si je par privoščil tudi nekaj oddiha. Največ pozornosti so paparaci namenili predvsem bivši manekenki, ki je potrdila, da kljub štirim porodom in 37 letom še vedno izgleda odlično. Njena zadnjica je čvrsta in napeta, noge natrenirane, nekaj odvečne kože se nahaja le na njenem trebuščku, ki pa še vedno ostaja raven in zapeljiv in ji ga lahko zavidajo tudi najstnice. Heidi je še enkrat potrdila, da se staranja ne boji in da svojega telesa za enkrat še ne bo prepustila spretnim kirurškim rokam.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493