Zadovoljna.si
Zabava ob ogledu televizije z ambilight tehnologijo je zagotovljena.

Novice

NAGRADA: Z novim TV sprejemnikom v novo leto!

zadovoljna.si
26. 11. 2013 08.21
0

Večeri so vse daljši, zato nas ima večina nekoliko več prostega časa, ki ga najraje preživimo v družbi najdražjih. A kaj početi? Zunaj je mrzlo, zato se nam ne da iz objema toplega doma, kjer pa je težko pričarati sproščeno in romantično vzdušje. Ena izmed odličnih možnosti je lahko ogled kakšnega romantičnega filma v dvoje ob kozarcu dobrega vina in kakšnih sladkih prigrizkih. »Ampak gledanje televizije je tako dolgočasno,« boste morda rekli. Nič več, če le imate pravi televizor.

Sodeluj v naši <b>nagradni akciji</b> in se poteguj za svoj <b>PHILIPS ambilight televizor</b>! Vse, kar moraš storiti je, da nam <b>pošlješ elektronsko sporočilo na naslov nagradna.zadovoljna@pop-tv.si in pripišeš svoje podatke(ime, priimek, naslov, telefonska št.).</b> Potem pa potrebuješ samo še malo sreče in televizor bo lahko kmalu TVOJ!
Sodeluj v naši <b>nagradni akciji</b> in se poteguj za svoj <b>PHILIPS ambilight televizor</b>! Vse, kar moraš storiti je, da nam <b>pošlješ elektronsko sporočilo na naslov nagradna.zadovoljna@pop-tv.si in pripišeš svoje podatke(ime, priimek, naslov, telefonska št.).</b> Potem pa potrebuješ samo še malo sreče in televizor bo lahko kmalu TVOJ!FOTO:
Pri opremljanju doma običajno največ pozornosti namenimo izbiranju idealne kombinacije barv in materialov, vse premalo pozornosti pa posvetimo majhnim detajlom, ki pa so lahko še kako pomembni. Tudi pri izbiri televizorja nismo preveč zahtevni: 'fajn' se nam zdi, če je LED TV in če ima dovolj velik zaslon, to pa je tudi vse, kar nas poleg ugodne cene še zanima. Napaka! Glede na izjemen napredek sodobne tehnologije si lahko drznemo biti nekoliko bolj zahtevni, saj lahko gledanje televizije tako postane prav posebna izkušnja, ki se jih bomo z veseljem pogosteje predajali. Strokovnjaki priporočajo nakup televizorja, ki ima vgrajeno tehnologijo 'ambilight' – lastnost, ki bo v vaši dnevni sobi pričarala kino atmosfero, zmanjšala naprezanje oči, povečala 3D izkušnjo gledanja ter vam pričarala pravo romantično vzdušje.
SODELUJTE V NAŠI NAGRADNI AKCIJI Vrhunsko TV doživetje in si prislužite popolnoma nov PHILIPS televizijski sprejemnik z neverjetno ambilight tehnologijo! Vse potrebne informacije najdeš na dnu članka!

Dogajanje se bo preselilo v vašo dnevno sobo

'Ambilight' je edinstvena lastnost sodobnih pametnih televizorjev, ki projicira mehko ambientalno svetlobo z zadnje strani televizorja na steno za aparatom ter tako poskrbi za še prijetnejše gledanje najljubše oddaje ali dobrega filma v odlični družbi. Barva sija se samodejno in dinamično prilagaja tako, da se ujema s sliko na televizorju, prav tako pa se lahko prilagodi tudi barvi stene za aparatom, kar deluje prijetno na naše oči. Poleg tega 'ambilight' navidezno razširi televizijski zaslon, s tem pa se dogajanje v filmu tako rekoč prenese v vašo dnevno sobo. To napredno tehnologijo gledanja televizije so razvili kmalu po prelomu tisočletja, do danes pa se je razvila iz 2- v 3-stranski 'ambilight', povečal se je sij na steni, zapleten skupek komponent pa je zamenjal atraktiven niz LED-diod.

Zabava ob ogledu televizije z ambilight tehnologijo je zagotovljena.
Zabava ob ogledu televizije z ambilight tehnologijo je zagotovljena. FOTO:
V čem je pravzaprav skrivnost?

Le majhen del mrežnice našega očesa, ki je znan tudi kot makula, dejansko vidi ostro sliko okolice, še manjši del, imenovan fovea, pa skrbi za to, da jasno vidimo dogajanje na televiziji. Sliko, ki jo ta delčka ujameta, nato pošljeta možganom, ki učinkovito združijo vse podatke in jih povežejo v ostro sliko. Če je slika na našem televizorju nejasna, imajo možgani še več dela, zato je dobro imeti 'ambilight', ki s pomočjo inovativne tehnologije pomaga povečati sliko in ustvari pravo barvno ekstazo. Deluje tako, da analizira vhodni video signal v očesu ter iz vsebine izloči ustrezne informacije o barvi in svetlosti. Nato prilagaja barve glede na želje uporabnikov in nastavitve zaslona, hkrati pa skrbi za mehke prehode.

Naj vas slepi le ljubezen, ne pa tudi svetloba

Ker romantične trenutke v dvoje pred televizorjem običajno preživljamo v temi, je televizor edini vir svetlobe, kar pa pomeni, da ima sprememba slike na zaslonu velik vpliv na nivo svetlobe v prostoru, kar povzroči spremembe velikosti zenice gledalca. Slika na televizorju se hitro spreminja in ker se morajo mišice našega očesa hitro odzivati na te spremembe, so posledica pogosto zelo utrujene oči. 'Ambilight' pa izravnava spremembe nivoja svetlobe v okolju ter s tem upočasni aktivnosti naših zenic. Vaše oči so manj utrujene, vi pa prav nič zaslepljeni od svetlobe, temveč le od ljubezni.

Ustvarite v svoji dnevni sobi romantično atmosfero.
Ustvarite v svoji dnevni sobi romantično atmosfero. FOTO:

Morda pa bi bil res že čas …

Nakup pravega televizorja vam bo močno olajšal ustvarjanje prave atmosfere, saj bo v vaše življenje prinesel barve in svetlobno ekstazo. A to še ni vse! Jakost in barvo 'ambilight-a' lahko prilagajate prostoru in priložnosti ter ga nastavite tako, da bo izkušnja gledanja televizije res edinstvena in primerna vsakemu trenutku. Čeprav je v prvi vrsti mišljen kot koncept za napredno izkušnjo gledanja televizije, ki nas dobesedno posrka vase, pa prispeva tudi k prihranku energije, kar je torej več kot odličen razlog, da morda le pišete Božičku ali svojemu najdražjemu omenite, da bi si lahko za praznike privoščila nov televizor z 'ambilight' tehnologijo. Skupni trenutki v dvoje bodo tako še bolj romantični, vaša priljubljena nadaljevanka se bo preselila v vašo dnevno sobo, moški pa se bodo ob gledanju nogometnih tekem končno počutili tako, kot da bi bili dejansko ob igrišču.

Potegujte se za svoj televizor!

Ja, drage naše, za vas imamo zdaj posebno presenečenje. Z malo sreče bo vaša dnevna soba že v kratkem povsem drugače sijala. Prijavite se na našo nagradno akcijo Vrhunsko TV doživetje in si prislužite popolnoma nov PHILIPS televizijski sprejemnik z neverjetno ambilight tehnologijo. Kako? Povsem preprosto je: pošljite nam elektronsko sporočilo na naslov nagradna.zadovoljna@pop-tv.si, vanj pripišite svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov in telefonsko številko) in že se potegujete za privlačno nagrado. Splošne pogoje nagradne akcije najdete tukaj. Kdo bo postal nov ponosni lastnik pa bo znano 19. decembra 2013, ko se akcija zaključi.

P.S.: O tej nori akciji obvesti tudi vse svoje prijatelje! Saj veš, več vas je, večja možnost je, da bo na koncu izbran prav nekdo izmed vas!

Vaše oči ob ogledu televizije ne bodo več trpele.
Vaše oči ob ogledu televizije ne bodo več trpele.FOTO:

 

 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493