Zadovoljna.si
Disneyjeva klasika

Novice

/ Oglas

Disneyjeva klasika – zgodbe, ob katerih otroci srečno odraščajo

T.M.
29. 01. 2014 06.00
0

Iz založbe Egmont prihaja na prodajna mesta Disneyjeva klasika, skrbno izbrana zbirka petindvajsetih najlepših in najbolj priljubljenih zgodb Walta Disneyja, zajetih v prav toliko nepozabno ilustriranih slikanic.

Iz založbe Egmont prihaja na prodajna mesta Disneyjeva klasika, skrbno izbrana zbirka petindvajsetih najlepših in najbolj priljubljenih zgodb Walta Disneyja, zajetih v prav toliko nepozabno ilustriranih slikanic. Zgodbe in podobe, ob katerih je odraščalo že toliko generacij otrok, bodo razveselile tudi današnje malčke, njihove starše pa napolnile s toplimi spomini na srečne trenutke otroštva.

Od 30. januarja dalje bo vsak četrtek pri prodajalcih časopisov in na poštah naprodaj nova slikanica. V trdi vezavi in s čudovitimi ilustracijami na 64 straneh. Pravi mali festival otroške radosti in domišljije, ki si zasluži, da postane del vaše družinske knjižnice.

Prva knjiga je 101 dalmatinec, sledile pa bodo Sneguljčica, Bambi, Mala morska deklica, Knjiga o džungli in še dvajset resnično klasičnih zgodb.

Če boste katero knjigo zamudili in je na prodajnih mestih ne boste več našli, jo boste lahko naročili po telefonu 01/473 8612 ali po e-pošti na naslovu komerciala@delo-prodaja.si

Zbirka bo na voljo po zelo ugodni ceni. Prva knjiga bo na voljo po promocijski ceni 2,95 €, vse ostale pa za samo 4,95 €.

Založba Egmont je na našem trgu prisotna že dvajset let. Mladi generaciji je znana po revijah Miki Miška, Medvedek Pu, Princeska, Barbie, Tom in Jerry ter po knjigah znanih svetovnih blagovnih znamk Disney, Barbie, Monster High, Hello Kitty, Lokomotivček Tomaž, Mojster Miha in drugih.

Več informacij:www.disneyjevaklasika.siin Facebook (Disneyjeva klasika).

 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493