Zadovoljna.si
Pes in mačka

Novice

Domače živali lahko ogrožajo vaše ljubezensko življenje

Z.M.
09. 12. 2011 12.05
2

Če ste zadnjih nekaj let razmišljali, zakaj nikakor ne najdete svoje boljše polovice, potem je morda čas, da se zazrete med svoje domače ljubljenčke. Najnovejše raziskave namreč trdijo, da udomačeni pajki, kače in podgane odganjajo potencialne partnerje. Po drugi strani pa hrčki in morski prašički ugodno vplivajo na vaše ljubezensko življenje.

Pajki slabo vplivajo na vaše možnosti pri iskanju potencialnega partnerja.
Pajki slabo vplivajo na vaše možnosti pri iskanju potencialnega partnerja.FOTO: Wikipedia
Tudi pes in mačka pri samskih moških nista zaželeni domači živalci.
Tudi pes in mačka pri samskih moških nista zaželeni domači živalci. FOTO: Reuters

  Zadnja raziskava, ki jo je opravila britanska agencija za raziskovalno dejavnost YouGov, kaže na to, da lahko domače živali vplivajo na naše partnersko življenje.

Raziskava, v katero je bilo vključenih 513 ljudi, navaja, da na primer udomačeni pajki, kače in podgane odganjajo potencialne partnerje, medtem ko nam hrčki in morski prašički lahko pomagajo pri iskanju ljubezni. Domača žival, ki prav tako dobro vpliva na iskanje ljubezni, je tudi papagaj.

Živali v razmerju niso zaželene

Kar 28 odstotkov moških je zatrdilo, da bi premislili o razmerju z žensko, ki ima doma psa ali mačko, 53 odstotkov samskih žensk pa bi odklonilo zmenek z moškimi, ki imajo doma pajke. Zanimiv je tudi podatek, da bi kar 72 odstotkov vprašanih pošteno premislilo, ali bi se spustili v razmerje z nekom, ki ima kakršno koli domačo žival.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493