Zadovoljna.si
(Foto: arhiv naročnika)

Novice

/ Oglas

Druženje, sprostitev, zabava in rekreacija… PLES EXPRES

T.M.
05. 09. 2012 06.00
0

Ob hitrem tempu življenja ljudje včasih pozabimo, kako potrebni smo sprostitve in družabnega življenja. Ples je idealen medij za zabavo, druženje, sprostitev in gibanje ob enem.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Ples združuje večino komponent zdravega življenja. Predstavlja gibanje oz. telesno aktivnost, ki je potrebna za ohranjanja telesne vitalnosti, zmanjšuje napetost, deluje sprostilno na mišice in celo telo, saj zaradi svoje pestrosti in medosebne bližine naravnost prisili ljudi, da se izklopijo iz vsakodnevnih skrbi.

Ples nas preko družabnosti motivira k navezovanju stikov. Preko medosebnega dotika nas sprošča in mobilizira pozitivno energijo v nas. Preko očesnega stika razbija depresivnost in vzbuja čustva, ta pa imajo največ energije, ki nas lahko osvobodi stresa. Ob zvenu glasbe preusmerimo naše misli na lepše strani življenja. S plesa pa ob pomoči plesnih učiteljev ne moremo priti kot poraženci.

Plesna šola Urška zato ponuja Ples Expres po metodi LaRoK, kjer se boste zabavali ob družabnih plesih. Ples Expres je plesni večer za čiste začetnike in mojstre plesa ter priložnost, da srečate znance ter spoznate kopico novih. Je najboljša zabava ter odlično druženje, kamor pridete sami ali v dvoje, kadar utegnete. Je srečanje, kjer vam bodo učitelji plesa pomagali odkriti lepoto plesanja v paru ter vas vodili od enostavnih do zahtevnih figur in vam omogočili ustvarjanje novih.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika)FOTO:

Osnovni namen Ples Expres-a je, da vas hitro nauči osnovnih korakov in ritmov, s katerimi se lahko že vse od začetka sproščeno prepustite plesu in uživate v družbi soplesalcev.

V Urški so pripravili tri stopnje Ples Expres-a.

Osnovna stopnja je namenjena začetnikom in ponuja tri univerzalne ritme Latino, Rok In Klasiko z obilico plesnih figur in lahkotnosti.

Če ste osnove plesa v dvoje že osvojili, se udeležite napredne ali višje stopnje, kjer boste nadgradili znanje z množico dodatnih plesnih ritmov in figur:

- latino: mambo, merenge, salsa, samba, rumba in čačača
- rok: sving, fox, hasl, rokenrol, džajv in bugi vugi.
- klasika: počasni in hitri valček, tango in polka

Pridružite se pravi zabavi v Plesni šoli Urška in se prijavite na prvo brezplačno vajo Ples Expres.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368