Zadovoljna.si
Mary-Kate in Ashley Olsen sta pometli s konkurenco.

Novice

Dvojčici Olsen pometli s sestrama Middleton

M.K.
15. 11. 2011 12.00
0

V posebni izdaji ameriške različice revije Vogue sta bili dvojčici Mary-Kate in Ashley Olsen izbrani za stilsko najbolj dovršeni sestri v svetu slavnih in sta s tem premagali britanski sestri Kate in Pippo Middleton, ki sta sploh po odmevni poroki Kate bili favoritki za ta naslov. A zmago sta kar konkretno zgrešili, saj sta pristali (zgolj) na devetem mestu.

Mary-Kate in Ashley Olsen sta pometli s konkurenco.
Mary-Kate in Ashley Olsen sta pometli s konkurenco.FOTO: Reuters
Sestri Mary-Kate in Ashley Olsen sta skupaj res skoraj nepremaglivi. Dvojčici sta v šovbiznisu popularni že od rane mladosti, ko sta zaigrali v seriji Full House in v nekaterih odmevnih filmih. Pred časom sta lansirali tudi lastno modno kolekcijo, ki sta jo poimenovali „The Row“ in s svojim izgledom vedno znova pritegneta poglede in polnita revije. Nekateri njun poseben stil oblačenja hvalijo, spet drugi se ob njem zgražajo in ga sploh ne morejo razumeti. Ameriški Vogue je nad njima vsekakor navdušen, zato slavni dvojčici krasita naslovnico letne posebne izdaje revije „Vogue Best Dressed“, ki je letošnje leto posvečena temi „Dinamični duo“.

 

Leto, posvečeno sestram


Seveda se poraja vprašanje, zakaj so ustvarjalci revije izbrali tako temo. Redaktor revije Vogue Mark Hologate je za Reuters povedal, da je odgovor na to vprašanje sila preprost. Generalno gledano je bilo namreč leto, ki odhaja, posvečeno sestram, med katerimi sta zaradi poroke starejše Kate, še posebej izstopali britanski sestri Middleton, ki sta bili tudi glavni favoritinji za osvojitev naslovnice, a sta ju v finalnem boju premagali ameriški sestri Olsen. Tako Britankama ponovno ni uspelo in sta na lestvici najbolje oblečenih sester zasedli zgolj 9. mesto, kar si verjetno ne moreta ravno šteti v ponos. Svoj izbor sester Olsen za najbolje oblečeni sestri je komisija utemeljila z besedami, da sta dvojčici vedno, ko se pojavita „šik, stilisko dovršeni in kul“

 

Med deseterico tudi pevke in igralke


Naslov najbolj oblečenih sester leta 2011 sta torej osvojili Mary-Kate in Ashley Olsen, za las pa sta naslov zgrešili Elle in Dakota Fanning, ki sta, kljub rosni mladosti obe uspešni igralki, ki imata očitno tudi čut za stil. Na tretje mesto so se uvrstile štiri sestre Courtin-Clarins (Jenna, Virgine, Claire in Prisca). Sledita jim sestri Ruby in Lilly Aldridge, ki sta uspešna modela, tudi v osebnem življenju pa po pričakovanjih stilsko dovršeni. Na peto mesto sta se uvrstili Poppy in Cara Delevigne, ki ne manjkata na nobeni zabavi slavnih in na nobeni lestvici najbolje oblečenih. Med top 10 najbolje oblečenih sta se uvrstili tudi Italijanki Coco in Bianca Brandolini ter bodoča mamica Beyonce in njena manj slavna sestra Solange Knowles. Francosko čast prve deseterice z osmim mestom rešujeta Lou Doillon in Charlotte Gainsbourg, deveto mesto sta, kot smo že omenili, zasedli Kate in Pippa Middleton, top 10 pa zaključujeta igralki Ronney in Kate Mara.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493