Zadovoljna.si
Elton John v Stožicah - 11

Novice

Elton John spet na vrhu britanske lestvice

STA
24. 07. 2012 12.19
0

Album britanske pop ikone Eltona Johna "Good Morning to the Night" je v nedeljo zasedel prvo mesto najbolj prodajanih albumov v Veliki Britaniji. Na sam vrh se je ponovno povzpel po 22 letih. To je sicer njegov sedmi najbolj prodajani album v Veliki Britaniji.

Elton John v Stožicah - 11
Elton John v Stožicah - 11FOTO: Miro Majcen

Album je nastal v sodelovanju z avstralskim duetom Pnau, ki je predelal njegove uspešnice iz 70. let v plesne različice ter tako pripomogel, da se je Elton John po 22 letih ponovno povzpel na vrh lestvice najbolje prodajanih albumov v Veliki Britaniji. Njegov zadnji album, ki je zasedel prvo mesto, je bil namreč "The Very Best of Elton John" leta 1990.

Na albumu so se poleg naslovne "Good morning to the Night" znašle še skladbe "Sad", "Black Icy Stare", "Foreign Fields", "Telegraph To The Afterlife," "Phoenix", "Karmatron" in "Sixty".

Elton John bo z duetom Pnau nastopil tudi na letošnjih olimpijskih igrah. Pred kratkim pa je 65-letni pevec in pianist izdal knjigo, v kateri je podrobneje spregovoril o svojem odnosu do aidsa in boju proti tej bolezni prek Fundacije Eltona Johna za boj proti aidsu.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493