Zadovoljna.si
Bottega Veneta (levo) in Oscar de la Renta (desno)

Novice

Emma očarala modne kritike

S.O.
14. 07. 2011 12.00
3

21-letna Emma Watson je na premierah zadnjega dela sage o čarovniku Harryju Potterju občinstvo navdušila s svojevrstnim stilom. Na premieri v New Yorku je mladenka blestela v razkošni obleki Bottega Veneta, v Londonu pa je presenetila z opazno in romantično toaleto oblikovalca Oscarja de la Rente.

Bottega Veneta (levo) in Oscar de la Renta (desno)
Bottega Veneta (levo) in Oscar de la Renta (desno)FOTO: Reuters

Obe obleki sta pustili pozitiven vtis na modnih kritikih, ki so mlado Emmo že označili za novo modno ikono. Maja letos jo je britanska revija Glamour razglasila za najbolje oblečeno žensko na svetu. Prehitela je lanskoletno zmagovalko Cheryl Cole in zvezdnico sage Somrak Kristen Stewart. Kljub svoji mladosti se je igralka že preizkusila v vlogi modela modne hiše Burberry, v zadnjem letu pa sodeluje tudi s francoskim mogotcem Lancomom. Watsonova modo rada povezuje z umetnostjo, ki je bila med drugim eden izmed njenih glavnih predmetov v času šolanja. „Veliko sem se osredotočala na umetnost in moda je njen odličen približek,“ je povedala in dodala, da modo občuduje iz drugačnega zornega kota kot večina ljudi.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493