Zadovoljna.si
Madonnino poslovanje pregledujejo agenti FBI.

Novice

FBI preiskuje Madonnine sumljive posle

Z.S.
07. 04. 2011 12.00
0

Madonna se je znašla pod strogim nadzorom. Čeprav pevkina predstavnica za stike z javnostjo Liz Rosenberg vse govorice o preiskavi zanika, naj bi agenti FBI že pregledovali sumljive dejavnosti in nepravilnosti pri organizacijah, pri katerih se je pojavljalo njeno ime.

Madonnino poslovanje pregledujejo agenti FBI.
Madonnino poslovanje pregledujejo agenti FBI.FOTO: pacificcoastnews.com

52-letna zvezdnica, ki že vrsto let pomaga sirotam v Afriki in je znana po svoji veliki dobrodelnosti, se je v središču pozornosti znašla že pred nekaj tedni, ko je odpovedala gradnjo šole za deklice na Malaviju. Glavni razlog za preklic je bilo razočaranje nad menedžerji, ki so 15 milijonov dolarjev porabili za svoje plače in članstvo v elitnem golf klubu, nekaj denarja pa je izginilo že ob dogovarjanju. Šolo naj bi ustanovili v okviru organizacije Raising Malawi, katere solastnica je tudi Madonna. Na uradni spletni strani organizacije je pevkina predstavnica za stike z javnostjo Liz Rosenberg zapisala, da se v zadnjih dnevih v medijih širijo povsem napačne govorice. "Kot smo že povedali, trenutno organizacija Raising Malawi doživlja pozitivne spremembe in se trudi poskrbeti za še več otrok. FBI ali davčna inšpekcija ne pregleduje ne Madonne ne Raising Malawi." Čeprav predstavnica in Madonna vse obtožbe strogo zanikata, naj bi neimenovani viri potrdili, da so agenti FBI že začeli obširno preiskavo vseh organizacij, s katerimi je pevka sodelovala.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493