Zadovoljna.si
Dunja Ilić - 1

Novice

VIDEO: Feredža na obrazu, na mednožju skoraj nič

Z.C.
13. 09. 2011 16.05
30

Posnameš videospot, v njem se pojaviš pomanjkljivo oblečena in uspeh je zagotovljen. Tako je najverjetneje razmišljala srbska pevka Dunja Ilić, ko je izbirala opravo za snemanje videospota za pesem Euforija. In v srbskih medijih je zavladala prava evforija. Če mislite, da je ta bila posledica pevkine odlične izvedbe oziroma kakovosti pesmi, ste v zmoti.

Zaslovela je s pesmijo Bidermajer.
Zaslovela je s pesmijo Bidermajer.FOTO: Facebook

Dunja Ilić se je v videospotu za pesem Euforija pojavila oblečena v moder nedrček, mednožje pa ji je pokril zgolj trak tkanine, ki je med provokativnimi plesnimi gibi veselo poplesaval sem in tja in včasih razkril njene intimne dele telesa, kar je po mnenju nekaterih vsekakor preveč za glasbeni spot. In če je radodarno kazala svoje seksi atribute, pa pevka ni pozabila pokriti obraza z neke vrste feredžo. "Poguma mi ni nikoli manjkalo, zato sem brez težav, kot se za pravo profesionalko spodobi, oblekla moder kostum in oddelala svoj del posla. Verjamem, da ljudje ob gledanju ne bodo ostali ravnodušni, sicer pa je to tudi bil moj cilj," je pevka povedala za srbski portal Opera 17.

Upornica in pisateljica

20-letna temnolaska je v dobrem letu dni postala ena najbolj kontroverznih osebnosti v Srbiji, saj ne varčuje z izjavami, ki tamkajšnjo javnost puščajo dobesedno odprtih ust. Dekle, ki študira na dveh fakultetah, se lahko pohvali tudi s tremi knjigami, od katerih je izšla sicer le ena. Drugi dve, gre za romana, ki vsebujeta kar precej avtobiografskega materiala, kljub vztrajanju založniške hiše, zaradi staršev, ki sta se v tistem času, ko sta romana nastala, ločevala, Dunja ni izdala.

Temačna duša

Njena največja glasbena uspešnica je pesem Bidermajer, zahvaljujoč kateri je Dunja postala ena najbolj oboževanih in hkrati najbolj negativnih osebnosti na srbski glasbeni sceni. Kritike se nanašajo v glavnem na to, da je pesem precej morbidna, kar je pevka komentirala z besedami, da prizna, da je precej mračna duša: "Pesem ni posvečena nobenemu moškemu, saj me še nobeden ni prizadel. Govori pa o prijateljih, ki so me prizadeli. Sicer pa pesmi ne gre jemati dobesedno ..." Dunja, ki je tudi priznala, da je maščevalna oseba, je še povedala: ''Mislim, da preprosto vem, kako pritegniti pozornost, kadar koli in kjer koli se pojavim. Pogumna sem in prepričana vase, moja prednost je, da mi negativne pripombe ljudi ne sežejo do živega.

In tako, kot vse kar počne, tudi najnovejši Dunjin videospot med občinstvom povzroča različne odzive. Kakšno pa je vaše mnenje?

 

 


 

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493