Zadovoljna.si
KGŠ

Novice

/ Oglas

Festival Mesto mladih bo ponovno zasedel Novo Gorico

T.M.
21. 05. 2014 06.00
0

Klub goriških študentov letos organizira že 16. festival Mesto mladih. Gre za tradicionalno zabavo, ki Novogoričanom in okoliškim prebivalcem ponuja druženje od dobri glasbi in dnevnem dogajanju.

KGŠ
KGŠ FOTO:

Klub goriških študentov letos organizira že 16. festival Mesto mladih. Gre za tradicionalno zabavo, ki Novogoričanom in okoliškim prebivalcem ponuja druženje od dobri glasbi in dnevnem dogajanju. Namenjen je mladim in mladim po srcu, v pestri paleti dogodkov pa bo vsak našel kaj zase.

KGŠ
KGŠ FOTO:
Letošnji festival bo najobsežnejši do sedaj, koncertno prizorišče pa bo tokrat na travniku ob novogoriški železniški postaji. Začeli bomo udarno. V sobot, 24.5.2014, bo namreč nastopila glasbena skupina Bajaga i Instruktori. Navduševali so že v času Jugoslavije, njihovi hiti, kot so Vreme in Ako treba da je kraj, Tišina, Ti se ljubiš, Plavi safir, Moji drugovi in Dobro jutro džezeri, pa na noge dvignejo staro in mlado še danes. Pred tem nas bo v ritmih bluesa, soula in rocka ogrevala skupina Hamo & Tribute 2 Love.

V nedeljo, 25.5.2014, bo najprej nastopila skupina Drugo Dugme, po njej pa bodo Novo Gorico preglasili Rock Partyzani, ki nastope vedno začinijo s posebnim partyzanskim showom. Ta je prežet z nostalgijo in patriotizmom, ter hkrati nabiti z brezkompromisnim rock'n'rollom.

Glasba bo na festivalu ponovno zaživela v sredo, 28.5.2014. Nastopili bodo reperji King, Valterap in Klemen Klemen. Naslednji dan, v četrtek, 29.5.2014, bomo skupaj s skupino Rok'n'band zaplesali ob njihovih uspešnicah kot so Rad jo imam, Jagode in čokolada, Nika in Ostani še minuto. Petek, 30.5.2014, bo namenjen elektronskim ritmom. Glasbo bodo vrteli DJ Chusta B., DJ Energy in Fckn DJ's.

V soboto, 31.5.2014, pa bomo festival zaključili z legendarno novogoriško skupino Avtomobili in našo letošnjo evrovizijsko predstavnico Tinkaro Kovač.

KGŠ
KGŠFOTO:

Poleg uveljavljenih skupin se bodo na festivalu predstavile tudi mladi še neuveljavljeni bendi z vse Slovenije, ki so zmagali na KGŠevem Facebook natečaju.

Glasbeni program bodo popestrili različni dnevni dogodki. Pomerili se boste lahko v streetballu, zorbingu, odbojki, paintballu, namiznem nogometu, bowlingu in drugih aktivnostih. Na voljo pa vam bodo tudi različna izobraževanja in delavnice.

Kaj vse se bo na Mestu mladih dogajalo lahko preberete na naši spletni strani www.kgs.si ali pa Facebooku.

Vstop na vse dogodke je prost, za športne aktivnosti pa je potrebno odšteti simbolično vstopnino.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493