Zadovoljna.si
Princ William

Novice

FOTO: Divja zabava princa Williama

Z.B.
26. 04. 2011 16.07
18

Le nekaj dni pred poroko s Kate Middleton so britanski tabloidi objavili fotografije z neke zasebne zabave, na kateri si je princ William dal pošteno duška. Na divjih posnetkih britanski princ pleše oblečen zgolj v spodnjice in z barvasto boo iz peres okoli vratu.

Na dan so prišle divje fotografije z zasebne zabave, na katerih se bodoči britanski kralj, princ William, predaja divjemu plesu, oblečen zgolj v spodnjice in boo iz perja okoli vratu. 'Vroče' posnetke je prvi objavil britanski časopis The People, a so jih hitro objavili tudi drugi mediji. Na posnetkih, ki so nastali decembra 2002 na rojstno dnevni zabavi Williamovega prijatelja Jamesa Tollemachea, med drugim princ pleše na odru, neko dekle pa mu okoli pasu zavezuje šal. "William se je zelo zabaval in te fotografije so dokaz, da je povsem normalna oseba. Ne morem si zamisliti, da bo nekega dne postal kralj," je izjavil eden od udeležencev zabave. Kate in William se leta 2002, ko so omenjeni posnetki nastali, še nista poznala. Kakorkoli, upati je le, da si je mladenič, ki se očitno, tako kot vsi mladi ljudje, rad zabava, privoščil nepozabno fantovščino.
Princ William
Princ WilliamFOTO: Reuters

Kraljevo poroko princa Williama in Kate Middleton boste lahko spremljali V ŽIVO v petek, 29. aprila, tudi na POP BRIO in spletni strani 24ur.com.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493