Zadovoljna.si
Anna Victoria - 1

Novice

Fotografija, ki je osvojila svet! Ko jo boste videli, vam bo jasno zakaj!

J.V.
22. 01. 2016 09.44
22

Fitnes blogerka Anna Victoria je na svojem Instagram profilu delila navdihujoče sporočilo, s katerim ženske po celem svetu spodbuja, da sprejmejo svoje telo takšno, kot je, z maščobnimi obročki okoli trebuha in vsem ostalim, saj se nimajo česa sramovati.

Anna Victoria - 1
Anna Victoria - 1FOTO: Instagram

Anna Victoria je ena izmed številnih pripadnic nežnejšega spola, ki z objavljanjem fotografij na Instagramu poskušajo spodbuditi ženske po celem svetu k zdravemu načinu življenja in telovadbi. Tako je sestavila 12-tedenski fitnes vodič, in danes ji na priljubljenem omrežju sledi že več kot 850 tisoč sledilcev.

Na njenem profilu najdemo foto utrinke in kratke posnetke, na kateri telovadi, pred nekaj dnevi pa je objavila nekaj povsem drugačnega. Pod fotografijo, na kateri sedi, je Victoria navedla dva pomembna razloga, zakaj jo je objavila. Po njenem mnenju nagubana koža na trebuhu ali maščobni obročki okoli pasu, niso nekaj česar bi se morale sramovati. Kot drugi razlog pa je navedla pojasnilo, zakaj ženske sovražijo te obročke, in sicer zato, ker jih je v to prisilila družba. »Bili so trenutki, ko sem sedela pred ogledalom in videla moj trebuh, sem se takoj zgrozila, saj me je družba naučila, da tako mislim.«

Njeno sporočilo je prejelo več kot 25 tisoč všečkov in bilo deležno številnih pozitivnih komentarjev, njene sledilke pa so bile navdušene nad tem, da je spremenila njihov pogled na svoje telo in jim vlila samozavest.

 

One thing people need to know about a journey is that if you are to succeed, the journey will not go up in a straight line. That line you will be walking will be going alllll over the place - up, down, to the left, make a u-turn, reverse, stop even. People think that in order to be successful (in anything in life, really) you can't mess up. That is the most tragic misunderstanding of all because it keeps people from achieving their dreams. Where they think they are failures, they are in fact just learning, and just human. To grow and learn, you HAVE to stumble. To realize just how badly you want something, you HAVE to hit rock bottom. The strongest people have fought the biggest battles. Whether it's with themselves, their circumstances, their family or friends even. Remember what you are fighting for and don't let anything get in your way. When you do struggle, take a moment to look at the bigger picture, struggles are meant to teach us something. The next time you have a bad day and think about giving up, just remember you are still learning, improving, growing, which is a beautiful thing a journey doesn't have to be perfect to be successful, so never be ashamed of your struggle. #fbggirls www.annavictoria.com/guides

A photo posted by Anna Victoria (@annavictoria) on

 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399