Zadovoljna.si
Klicali so ga 'papa'.

Novice

Gadafijeva medicinska sestra razkriva skrivnosti

STA
05. 04. 2011 12.04
0

Ukrajinska medicinska sestra, ki je bila negovalka libijskega diktatorja Moamerja Gadafija, je za ruski tisk zavrnila namige, da so bile ukrajinske negovalke – bilo jih je pet – pri Gadafiju tudi za tešenje njegovih spolnih potreb. To je označila za navadna natolcevanja. Je pa dejala, da jim je "Papa" vsako leto podaril zlato uro.

Klicali so ga 'papa'.
Klicali so ga 'papa'.FOTO:

Oksana Balinska je za ruski časnik Komsomolska Pravda pojasnila, da Gadafi ni imel nobene ljubice med Ukrajinkami. Kot je dejala, so bile one tam za opravljanje dela negovalke v zasebni ambulanti, ki je bila namenjena zgolj njemu in njegovi družini.

Še posebej pa je zanikala nekatere navedbe v medijih, da naj bi imel Gadafi za ljubico 'bujno blondinko' Galino Kolotnicko, ki se je po vrnitvi v Ukrajino zavila v molk. Kot je pojasnila Balinska, je imela Kolotnicka 'enake dolžnosti kot ostale, je pa bila bolj izkušena'.

Tako je Kolotnicka pri Gadafiju delala že osem let, znala pa je tudi arabsko. Kar se tiče navedb, da naj bi imela tudi razmerje z njim, je dejala, da so to navadne izmišljotine.

Balinska je pokazala tudi luksuzno zlato uro z Gadafijevim portretom, ki jo je dobila v dar. Kot je pojasnila, je libijski voditelj vsemu osebju ob obletnicah prihoda na oblast vedno podaril italijansko zlato uro. "Ljudje, ki so zanj delali šest ali osem let, imajo že pravcato zbirko," je dejala.

Pojasnila je, da so Gadafija klicali "Papa" oz. oče in da je bil tudi sicer zelo radodaren do tistih, ki so delali zanj. Tako je na primer ob obisku New Yorka, ko se je udeležil zasedanja Generalne skupščine Združenih narodov, negovalkam dal nekaj denarja, da so šle lahko po nakupih zase, je še pojasnila.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493