Zadovoljna.si
Brad Pitt in George Clooney

Novice

George Clooney se je v zaporu predstavil kot Brad Pitt

STA
20. 03. 2012 12.00
0

Ameriški filmski zvezdnik George Clooney ima očitno smisel za humor. Ko so ga v petek prijeli med protesti pred sudanskim veleposlaništvom v Washingtonu, je namreč skušal odgovornost prevaliti na svojega igralskega kolega Brada Pitta.

George Clooney in Brad Pitt
George Clooney in Brad PittFOTO: Reuters

Izvršni direktor organizacije Jewish World Watch Fred Kruger, ki so ga med protestom prav tako prijeli, s Clooneyjem pa sta si delila zaporniško celico, je razkril, kako je bilo tam. Kot je povedal, je Clooney tistih nekaj ur, kolikor so bili zaprti, obdržal svoj smisel za humor, poroča ameriška televizija Access Hollywood. "Poskrbel je za sproščenost. Ves čas nas je zabaval. Ko so nas pripadniki tajne službe vprašali po imenu, pa jih je skušal prepričati, da je on Brad Pitt," je povedal Kruger. Po Krugerjevih besedah pa je bil Clooney še kako resen, ko je šlo za vprašanje humanitarne krize v Sudanu. "Njegovo poznavanje tamkajšnjih razmer je ogromno," je povedal. Clonneyja in ostale, ki so protestirali pred sudanskim veleposlaništvom, so po nekaj urah po plačilu kazni v višini sto dolarjev izpustili.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493