Zadovoljna.si
sandra bullock in george clooney

Novice

George, kam pa ti gledaš?!

Z.M.
26. 09. 2013 08.09
6

Zvezdniški paparaci nikoli ne počivajo. Vsak trenutek so v pripravljenosti, da kakšnega zvezdnika ali zvezdnico ujamejo v bolj ali manj kočljivem položaju. Nekaterim se za to niti ni potrebno posebej truditi – samo ob pravem času pritisnejo na sprožilec in že se lahko bahajo s fotografijami, na katerih je zvezdniška smetana ujeta s precej čudno mimiko obraza. V zadnjih tednih je bilo tovrstnih fotografij kar nekaj, prednjačita pa prav gotovo Sandra Bullock in Geogre Clooney, ki so si ju fotografi na rdeči preprogi otvoritve beneškega filmskega festivala privoščili brez milosti.

Čeprav je hollywoodska smetana načeloma vajena tega, da so jim paparaci povsod za petami, pa se vendarle tudi oni včasih spozabijo ter malo preveč sprostijo, rezultat tega pa so fotografije, na katerih se smešno spakujejo in gledajo tja, kamor ne bi ravno smeli. Ker se je v zadnjih dveh tednih zvrstilo kar nekaj eminentnih večerov in rdečih preprog, so imeli seveda tudi fotografi veliko dela, njihovi objektivi pa so ujeli kar nekaj nenavadnih in smešnih zvezdniških grimas, absolutna zmagovalca pa sta prav gotovo George Clooney in Sandra Bullock, ki sta si sodeč po fotografijah na otvoritvi beneškega filmskega festivala ob premieri njunega filma 'Gravity' pošteno dala duška.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395