Zadovoljna.si
Kriva je stevardesa ...

Novice

Gerard Depardieu povedal svojo plat zgodbe

STA/ Z.B.
14. 09. 2011 12.05
0

Gerard Depardieu, ki si je nedolgo tega znašel v medijih zaradi uriniranja na letalu, francoski igralec je namreč potrebo opravil kar na pod, je v pogovoru za ameriško televizijo CNN predstavil še svojo plat zgodbe. Kot je dejal, ni imel druge možnosti, kot da se olajša v steklenico, saj mu je stevardesa preprečila, da bi šel v stranišče.

Kriva je stevardesa ...
Kriva je stevardesa ...FOTO: Reuters

Gerard Depardieu se je sredi avgusta znašel v središču škandala, ker je na letu iz Pariza v Dublin uriniral kar sredi letala pred očmi potnikov. Igralec, ki je tudi sicer znan po svojih izpadih, je tik pred vzletom vztrajal, da hoče na stranišče, a mu stevardesa tega ni dovolila. Potem ko se je olajšal sredi letala, se je letalo vrnilo na parkirišče in ponovno vzletelo z dvourno zamudo. Francoski filmski zvezdnik je v pogovorni oddaji Andersona Cooperja na televiziji CNN pojasnil, da je skušal priti do stranišča še pred vzletom, vendar je stevardesa "z nogo blokirala vrata" in mu ukazala, naj se vrne na svoj sedež. "Odgovoril sem ji: Gospa, moram lulati. Boli me," je pojasnil Depardieu, ki se je prek satelitske povezave oglasil iz Dublina. "Nisem terorist, hočem samo lulati," je vztrajno ponavljal. Potem ko mu je stevardesa preprečila, da bi uporabil stranišče, si je izposodil prazno steklenico in se olajšal vanjo. "Bilo je prekrasno," je Depardieu na CNN opisal svoje občutke. "Steklenica je bila premajhna, veste. Jaz sem slon ..." je še pojasnil igralec, ki je sicer stevardesi po lastnih besedah zagotovil, da bo počistil za seboj. Ko so opazili, da urin teče po podu, so se okoli igralca zbrali radovedni potniki in prizor posneli s fotoaparati in kamerami na svojih mobilnih telefonih. Letalo se je sicer vrnilo na terminal, kjer so Depardieuja pospremili iz letala. Igralec je zanikal, da bi bil pod vplivom alkohola.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493