Zadovoljna.si
Večerja pri Obami - 1

Novice

Glasujte za "temnopoltega muslimana" Obamo

STA
26. 09. 2012 12.54
6

Kraljica popa Madonna je svoje oboževalce pozvala, naj na novembrskih predsedniških volitvah v ZDA volijo za Baracka Obamo, je pa nezadovoljstvo sprožila s tem, ko ga je, kot je videti na videoposnetku na svetovnem spletu, imenovala za "temnopoltega muslimana".

Večerja pri Obami - 1
Večerja pri Obami - 1 FOTO: Reuters

V posnetku, ki naj bi bil domnevno posnet med njenim koncertom v ponedeljek zvečer, je najprej kot ameriški ikoni naštela Abrahama Lincolna in Martina Luthera Kinga, nato pa je še Obamo. Znano je, da je pop pevka njegova velika podpornica.

"Čudovito in neverjetno je, če pomislimo, da imamo afriškega Američana v Beli hiši," je med nastopom v Washingtonu dejala Madonna. "Z vami sem, ali ste vi z mano?" je še dejala in nadaljevala: "Bolje je, če volite za ... Obamo, v redu?"

"V vsakem primeru imamo temnopoltega muslimana v Beli hiši. To je čudovito ... To pomeni, da je upanje za to državo," je še dejala Madonna.

Obama, ki je kristjan, se bo 6. novembra potegoval za nov štiriletni mandat predsednika ZDA.
 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493