Zadovoljna.si
Gole gospodinje

Novice

Gole gospodinjske pomočnice razburjajo teksaško mesto

STA
12. 04. 2012 10.18
0

V konservativnem mestu Lubbock na zahodu ameriške zvezne države Teksas je mlada podjetnica nedavno odprla čistilni servis, ki ponuja gole gospodinjske pomočnice. Lokalne oblasti nad tem seveda niso navdušene. Kot je povedal policijski načelnik v Lubbocku Jonathan Stewart, lastnica podjetja Fantasy Maid Service nima dovoljenja za opravljanje dejavnosti, povezane s spolnostjo, zato policisti pozorno spremljajo njeno delo, morebitne kršitve pa bodo kaznovali z globo do 2000 dolarjev.

Gole gospodinje
Gole gospodinje FOTO:

26-letna Melissa Borrett vztraja, da se ne ukvarja s takšno dejavnostjo. Kot je pojasnila, stranke plačajo 100 dolarjev na uro za eno gospodinjsko pomočnico, 150 dolarjev na uro pa za dve, pri čemer dotikanje ni dovoljeno. "Mi res samo čistimo hiše. Ta dekleta niso umetnice, so gospodinjske pomočnice," pojasnjuje podjetnica. Domačinka iz mesta z 230.000 prebivalci pravi, da se je za ta posel odločila pred mesecem dni, ker se je pred tem komaj preživljala kot natakarica.

Posel cveti

Njen poslovni model sicer ni nikakršna novost, vendar lokalne oblasti zahtevajo, da za dejavnosti, povezane s spolnostjo, pridobijo dovoljenje, ki stane 650 dolarjev na leto, podjetje pa mora plačati tudi 5000 dolarjev poroštva. Predstavnik policije ni razkril, kako bodo policisti spremljali delo čistilnega servisa, Borrettova pa je napovedala, da bo najela odvetnika, če bodo oblasti poskušale zapreti njeno podjetje. Mlada podjetnica pravi, da posel zaenkrat cveti in da že išče nova dekleta, ki bi želela postati gole gospodinjske pomočnice. Zaenkrat ima zaposlena tri dekleta.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368