Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Goli ragbijaši zbrali 1500 evrov za otroke z Downovim sindromom!

Z.M.
06. 02. 2012 19.15
1

Goli ragbijaši, ki smo jih decembra podrobno predstavili tudi na naši strani, so uspešno izpeljali dobrodelno akcijo, v kateri so s prodajo svojih koledarjev zbirali denar za Center za Downov sindrom Planet 47. Pred dnevi so svečano predali 1500 evrov vreden ček, ki je na obraze otrok s posebnimi problemi in njihovih skrbnikov narisal nasmeh, ki bo trajal.

Decembra smo poročali o dobrodelni akciji športnikov Rugby kluba Ljubljana, ki so se slikali goli, fotografije izdali v obliki koledarja in se odločili, da bodo del denarja od prodaje namenili Centru za Downov sindrom Planetu 47. Nedavno so akcijo uspešno zaljučili in predali ček v vrednosti 1500 evrov v roke odgovornih s centra. Ragbijaši so priznali, da so bili presenečeni nad odzivom, saj so prodali celotno naklado s ponatisom. Skupaj s fotografom Luko Gorjupom so zbrani denar predali Alanu in Gai Asta, pobudnikoma projekta Planet 47.

Organizirali bodo ragbi delavnico 

Fantje so zopet pokazali, da gresta šport in dobro srce z roko v roki, na predaji pa so se spoprijateljili tudi s sinom Lana in Gaie, Valom, ki se je rodil z Downovim sindromom. "Val je poln pozitivne energije, radosti in iskrenosti. Takoj se nam je prikupil," so povedali ragbijaši, ki so se tako na lastne oči prepričali, da so otroci z Downovim sindromom res pravi sončki ter da je Projekt 47 vreden podpore vseh ljudi. Na koncu so z veseljem sprejeli tudi vabilo, da bodo pripravili delavnico, na kateri bodo ragbi približali otrokom, ki obiskujejo Center za pomoč ljudem z Downovim sindromom.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493