Zadovoljna.si
vlakec smrti

Novice

Grozljivi vlakec smrti, ki seka roke

Z.N.
29. 01. 2012 13.01
15

V londonskem zabaviščnem parku Thorpe Park so opravili testiranje novega vlakca smrti, v katerega so vložili okoli 24 milijonov evrov. Rezultati testov niso nič kaj obetavni, saj so nekatere lutke na testiranju ostale kar brez rok.

Opravili so prva testiranja vlakca smrti, imenovanega The Swarm, ki ga izdelujejo od leta 2010. Lutke, ki jih sicer uporabljajo za testiranja v avtomobilski industriji, so posedli na vlakec in z njimi opravili testno vožnjo. Rezultati so zelo skrb vzbujajoči, saj je nekaj lutkam med vožnjo dobesedno odtrgalo roke. Kot poročajo mediji, gre vsekakor za napako, ki jo morajo lastniki parka in proizvajalci vlakca vzeti zelo resno.

The Swarm naj bi bil nova atrakcija zabaviščnega parka Thorpe Park, enega najbolj priljubljenih zabaviščnih parkov v Veliki Britaniji. The Swarm dosega hitrost okoli 100 kilometrov na uro, zaradi hitrosti, ki jo razvije, in več obratov na glavo naj bi bil izjemno adrenalinski. Za javnost so ga nameravali odpreti 15. marca letos, a se utegne otvoritvena vožnja za nekaj časa zamakniti. Vodstvo parka je že napovedalo, da bodo do odprtja naredili vse potrebno, da bodo odpravili pomanjkljivosti in da bodo zagotovili varnost obiskovalcev, a so številni vseeno prepričani, da bodo grozljivi rezultati testa še dolgo metali slabo luč na novi vlakec.
 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493