Zadovoljna.si
Neisha in Big Band RTV Slovenija: She's Got Soul! - 47

Novice

Grozljivo balonarsko nesrečo preživel tudi Neishin oče

Z.M.
31. 08. 2012 16.09
5

V slovenskih medijih še vedno odmeva grozljiva balonarska nesreča, ki je pretresla državo. Med preživelimi, ki se še vedno borijo s težkimi poškodbami, je tudi Neishin oče Marjan Buh. Pevka ostaja optimistična in verjame, da se bo oče pozdravil. Preberite podrobnosti.

Neisha z mamo Tatjano – družina glede Marjanovega okrevanja ostaja optimistična.
Neisha z mamo Tatjano – družina glede Marjanovega okrevanja ostaja optimistična.FOTO: Miro Majcen
Pevka si v teh trenutkih želi predvsem miru.
Pevka si v teh trenutkih želi predvsem miru. FOTO: Miro Majcen

Tragična balonarska nesreča, ki je 23. avgusta zahtevala štiri življenja in 14 huje poškodovanih potnikov, še vedno odmeva po slovenskem medijskem prostoru. Med tistimi, ki so nesrečo sicer preživeli, a se v njej huje poškodovali, je tudi oče pevke Neishe, 75-letni Marjan Buh.

Na usodni četrtek je z balonom letel prvič, saj je, kot ga je opisala Neisha, zelo adrenalinski in želi vse poizkusiti. Med nesrečo ga je vrglo iz balona, zato ni imel opeklin, bil pa je med najbolj kritično poškodovanimi.

Želi si miru

Neisha in ostali družinski člani glede Marjanovega okrevanja ostajajo optimistični, je pa pevka prosila, da si vsi svojci ponesrečenih želijo le miru. "Hvala kolegom novinarjem za vsaj solidno raven razumevanja, pa še info, da mi neha zvoniti telefon: Oče se drži in se bo pa izmazal ..., ker tako pač bo in mora biti ..., pika.tačka.period. Hvala vsem, ki držite pesti," je na Facebook zapisala pevka.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493