Zadovoljna.si
Gwyneth Paltrow

Novice

Priznala! Tudi ona hoče silikonske prsi

Z.B.
18. 08. 2011 12.01
2

Gwyneth Paltrow je pred kratkim priznala, da je dojenje, je namreč mamica dveh otrok: 7-letne Apple in 5-letnega Mosesa, pustilo na njenem oprsju sledi. 38-letna igralka sicer slovi po svoji brezhibni postavi, železni disciplini in redni vadbi, zdaj pa že razmišlja o tem, da bi ji lepotni kirurg povečal prsi.

O vitki postavi in napeti koži, kakršno ima Gwyneth Paltrow, sanja marsikatera ženska. Kljub temu svetlolasa igralka ni povsem zadovoljna s svojim videzom. Za nemški časopis 'OK!' je priznala, da razmišlja o lepotni operaciji, s katero bi ji povečali prsi, saj ji je dojenje dveh otrok precej 'izpraznilo' dojki. "V preteklosti na kaj takega sploh pomislila ne bi, potem pa sem si rekla: zakaj ne bi popravila svojih prsi? Operacija je pač edini način, da bo moje oprsje tako, kot je bilo nekoč," je povedala igralka. Razkrila je tudi skrivnost za svojo vitko linijo. "Vsak dan vstanem že ob 4.30 in izvajam jogo, saj rada aktivno začnem dan. Sem odločna in stroga do sebe. Če telovadim šest dni v tednu in jem zdravo hrano, se počutim dobro, zato to počnem," je še pojasnila.

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493