Zadovoljna.si
Heidi Klum - 6

Novice

Heidi Klum prepovedali, da se sonči ‘zgoraj brez’

Z.C.
05. 09. 2011 16.04
40

Heidi Klum se je ob hotelskem bazenu v Phoenixu sončila brez modrčka. Približal se ji je varnostnik in zahteval, da si zakrije prsi. Nekdo od gostov naj bi se namreč pritožil, da ga moti, ker se Heidi soncu nastavlja zgoraj brez, nemška manekenka pa je o dogodku spregovorila v TV-šovu Jaya Lena.

Heidi Klum - 6
Heidi Klum - 6 FOTO: pacificcoastnews.com

38-letna manekenka Heidi Klum je v šovu ameriškega televizijskega voditelja Jaya Lena spregovorila o izkušnji, ki jo je doživela v nekem hotelu v Phoenixu. Odšla je na hotelski bazen in se sončila ‘zgoraj brez’. Pogled na njeno golo oprsje je očitno zmotil enega ali več hotelskih gostov, ki so nad nič hudega slutečo Heidi poslali varnostnika. Ta je od Nemke, ki je že večkrat priznala, da ne želi na koži imeti belih lis od modrčka, zato se skoraj vedno sonči brez zgornjega dela kopalk, zahteval, naj si zakrije prsi. Heidi je sicer nejevoljna ubogala varnostnika, a čim je ta odnesel pete, se je znova slekla. “Vrnil se je še drugič in rekel, da se nekateri gosti pritožujejo in me bo moral odsloviti, če se ne oblečem,” je povedala Heidi, ki je možakarja spet ubogala. Nato pa je o vsem malce premislila in se znova slekla.
 

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493