Zadovoljna.si
Komentar z naslovom "WikiLeaks, post postscript" izraža podporo Assangu.

Novice

Heker na strani New York Timesa objavil uredniški komentar

STA
30. 07. 2012 13.44
0

Pri ameriškem časopisu New York Times so bili konec tedna zelo jezni, saj je neznanemu hekerju uspelo, da je na spletni strani objavil uredniški komentar v obrambo ustanovitelja WikiLeaksa Juliana Assanga in ga podpisal kot nekdanji izvršni urednik Bill Keller.

Komentar z naslovom "WikiLeaks, post postscript" izraža podporo Assangu.
Komentar z naslovom "WikiLeaks, post postscript" izraža podporo Assangu.FOTO: Reuters

Komentar je bil dovolj prepričljiv, da je celo tehnični urednik New York Timesa Tim Bilton nanj opozarjal na svojem Twitterju, dokler ga ni poklical Keller in mu dejal, da komentar ni njegov. Keller je na to opozoril tudi na svojem Twitterju. Heker v imenu Kellerja obtožuje predsednika ZDA Baracka Obama, da se obnaša podobno kot Kitajska do svojih oporečnikov. Komentar z naslovom: "WikiLeaks, post postscript", izraža podporo Assangu, ki se bori proti temu, da bi ga Velka Britanija izročila Švedski. Na Švedskem mu grozi kazenski pregon zaradi domnevnega posilstva. Assange trdi, da so obtožbe lažne in da ga bo Švedska ob prvi priložnosti izročila ZDA.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493