Zadovoljna.si
Scarlett Johansson

Novice

Scarlett besni, v javnost prišle njene gole fotografije

Z.C.
15. 09. 2011 14.08
43

Marca letos je v javnost prišla informacija, da so hekerji vdrli v mobilne telefone nekaterih zvezdnic in jim ukradli fotografije, na katerih so gole. Med žrtvami so bile Scarlett Johansson, Vanessa Hudgens, Miley Cirus in Jessica Alba. Hekerji so s tem podvigom zadali precej hud udarec zasebnosti hollywoodskih zvezdnikov, najprej so na internetu objavili gole posnetke Vanesse Hudgens, danes pa so se na spletu pojavile še gole fotografije Scarlett Johansson.

Scarlett
Scarlett FOTO:

Prva žrtev, ki je marca letos odšla na FBI, da bi podala prijavo in prosila za pomoč, je bila Vanessa Hudgens, zvezda Disneyjevega filma High School Musical. Igralka se je dve leti pred tem sicer javno opravičila zaradi svojih golih fotografij, ki so končale na spletu. Hudgensova, ki je takrat ostala v prostorih FBI več kot eno uro, je izjavila, da so hekerji imeli dostop do njenega telefona in ukradli fotografije, ki jo lahko kompromitirajo. Med žrtvami novodobnih tatov so tudi Miley Cyrus, Selena Gomez, Jessica Alba in Scarlett Johansson. Skoraj pol leta po tem, ko so se na spletu pojavili ukradeni posnetki Vanesse Hudgens, so zdaj prišle v javnost tudi fotografije Scarlett Johansson. Vsem zvezdnicam naj bi fotografije in posnetke ukradla ista skupina hekerjev, njihov motiv pa naj ne bi bil denar, temveč naj bi šlo le za vznemirjanje zvezdnic in zadovoljstvo ob objavljanju. FBI doslej ni nikogar aretiral, sumi pa, da so pri kraji sodelovali prijatelji žrtev. Na FBI sicer menijo, da so hekerji "obdelali" okoli 50 zvezdnic, in opozarjajo, da je izjemno pomembno, kako in kje shranjujemo zasebne podatke, fotografije in posnetke.

Scarlett Johansson
Scarlett JohanssonFOTO: Reuters

 

KOMENTARJI (43)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493