Zadovoljna.si
Helena v sinku vidi žarek upanja in razlog, da se trudi živeti naprej.

Novice

Helena objavila prvo fotografijo sinčka Jureta Robiča

Z.C.
07. 09. 2011 12.57
24

Helena Kučar je na Facebooku objavila prvo fotografijo sinčka Leva Jureta, ki je sad ljubezni s tragično preminulim ekstremnim kolesarjem Juretom Robičem. Malček je na svet privekal 22. maja letos, a Jure ni vedel, da njegova draga pričakuje otroka. Helena je namreč ugotovila, da je noseča le nekaj dni zatem, ko ji je kruta usoda vzela ljubezen njenega življenja.

Helena v sinku vidi žarek upanja in razlog, da se trudi živeti naprej.
Helena v sinku vidi žarek upanja in razlog, da se trudi živeti naprej.FOTO: Facebook

Helena Kučar, dekle pokojnega kolesarja Jureta Robiča, je na Facebook profilu Jureta Robiča objavila prvo fotografijo sinčka Leva Jureta, ki se je rodil 22. maja letos. Med intervjujem, ki smo ga s Heleno imeli tik pred porodom, nam je zaupala, da je v trenutkih nosečnosti Jureta močno pogrešala ob sebi, a da je prepričana, da bi bil ponosen nanjo in na malega Leva Jureta. Takrat nam je tudi povedala, da bo sina poskušala usmeriti v šport: "Pri dveh letih bo dobil prvega 'poganjalčka' (op. leseno otroško kolo, brez pedalov), pozneje pa bo sam pokazal, kaj ga veseli. Po eni strani si morda niti ne bi želela, da bi šel sin čisto po Juretovih stopinjah. Ekstremni šport ima svojo ceno in zahteva ogromno odpovedovanja. Vse, kar imajo, morajo vložiti v šport, kar je lahko za partnerja/partnerico zahteven zalogaj. Tam se pokaže, koliko imaš nekoga res rad. Sama si Jureta brez kolesa sploh ne bi mogla predstavljati in verjetno me je tudi zato tako spoštoval, ker ga pri tem nisem nikoli omejevala," je priznala mlada mamica.

Jure ni vedel, da je Helena noseča.
Jure ni vedel, da je Helena noseča.FOTO: Facebook


 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493