Zadovoljna.si
Reese Witherspoon

Novice

Igralka že drugič pred oltar

Z.S.
27. 03. 2011 15.00
0

35-letna igralka in producentka Reese Witherspoon je v soboto obljubila večno zvestobo pet let starejšemu Jimu Tothu. Poročno slavje je potekalo v krogu družine in najbližjih prijateljev v mestecu Ojai, kjer se nahaja igralkina vila. Na slavju ni manjkal niti njen prvi mož Ryan Phillippe.

Nevesta je nosila po naročilu narejeno poročno obleko modne oblikovalke Monique Lhuiller, ki je znana po svojih elegantnih, nenavadnih in romantičnih toaletah. Med drugim so oblikovalki na svoj veliki dan zaupale tudi Carrie Underwood, Joanna Garcia, Jewel in Pink. Na poročnem slavju sta bila prisotna tudi njuna otroka, 11-letna hči Ava in 7-letni sin Deacon, ki sta se obreda udeležila v spremstvu svojega očeta in igralkinega bivšega moža Rayana Phillippa. Na poročni slovesnosti je bilo prisotnih tudi nekaj znanih obrazov iz filmskega sveta, kot so Isla Fisher, Renee Zellweger, Alyssa Milano, Salma Hayek, Tobey Maguire in Robert Downey Jr. Reese in njen srčni izbranec sta se zaročila po enem letu zveze, natančneje decembra lani, ko je Jim na njeno roko nadel prstan s 4-karatnim diamantom.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493