Zadovoljna.si
Notting Hill z Robertsovo v glavni ženski vlogi je eden od Montijevih najljubših filmov.

Novice

Italijanski premier obožuje Julio Roberts

STA
27. 07. 2012 13.19
2

Italijanski premier Mario Monti, ki je znan po svojem zadržanem značaju, je v pogovoru za italijansko revijo Sette spregovoril tudi o svojem zasebnem življenju. Priznal je, da je navdušen nad ameriško igralko Julio Roberts. Dodal je, da je Notting Hill z Robertsovo v glavni ženski vlogi eden od njegovih najljubših filmov. "Julia Roberts mi je všeč že od nekdaj," je priznal 69-letni Monti.

Notting Hill z Robertsovo v glavni ženski vlogi je eden od Montijevih najljubših filmov.
Notting Hill z Robertsovo v glavni ženski vlogi je eden od Montijevih najljubših filmov.FOTO: X17ONLINE.COM

Mariu Montiju sta pri srcu še dve igralki, Audrey Hepburn in Grace Kelly. Slednjo je označil za svojo prvo najstniško ljubezen. "Ko sem leta 1956 na televiziji gledal poroko Grace Kelly s knezom Rainierjem, sem se takrat kot 13-letnik prvič zavedel, kaj je to ljubosumje," je razkril italijanski premier, ki je na tem položaju od novembra lani. Predsednik italijanske vlade sicer prisega še na Klimta in Botticellija, obžaluje pa svojo počasnost pri pisanju. "Številni pravijo, kako dobro pišem, a ne vedo, koliko časa potrebujem za to. Želel bi si več spontanosti, ki je nisem nikoli imel," je bil odkrit Monti.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368