Zadovoljna.si
Valeria Marini

Novice

Italijansko seks bombo napadel celulit

Z. B.
12. 06. 2011 12.46
24

44-letna Valeria Marini je vedno slovela po svojih poudarjenih oblinah. Italijanka je vedno 'igrala' na svojo 'markantno' zadnjico in krepka stegna, nekoč je celo dejala, da ne sme shujšati, sicer bi ostala brez oprsja. Kljub temu pa je vedno pazila, da je bila brez celulita. Kot dokazujejo fotografije, pa je italijanska seks bomba podlegla tej neestetski tegobi.

Italijanska družabna smetana se že odpravlja na počitnice in z njo spretni paparaci, ki najdejo še tako skrito zvezdnico ali zvezdnika. Tako so te dni ujeli italijansko seks bombo Valerio Marini, ki si je oddih privoščila na severu Italije v mestecu Rapallo. Na plaži je bila v miniaturnem belem bikiniju, ki domišljiji ni prepustil ničesar. 44-letna zvezdnica, ki naj bi se v kratkem poročila s skrivnostnim moškim – medijem namreč še ni uspelo odkriti, kdo naj bi to bil, ni skrivala, da je njena stegna in zadnjico neusmiljeno 'napadel' celulit. Marinijeva sicer nikoli ni spadala med vitke ženske, slovela je po svojih zelo ženstvenih oblinah, a celulit je redno odpravljala z različnimi tretmaji. Sama je velika gurmanka in je tudi priznala, da ne namerava hujšati, saj bi z dieto izgubila svoje adute – mogočen dekolte in zadnjico, ki jo večina Italijanov dobro pozna.


 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493