Zadovoljna.si
Karavano je na Dolenjsko s svojim modrim jeklenim konjičkom popeljala simpatična pevka Nina Pušlar.

Novice

Izlet z Nino vse prej kot dolgočasen!

J.V.
16. 09. 2015 07.52
0

Slavna štiriperesna Twingo deteljica se je pred nekaj dnevi odpravila na zmagovalni potep na Dolenjsko. Karavano je v svojem jeklenem lepotcu vodila priljubljena pevka Nina Pušlar, ki je Ano Klašnja, Tino Marinšek, Majo Martino Merljak in ostale sopotnike, ki so imeli to srečo, da so se dekletom na TwingoTripu lahko pridružili, popeljala naravnost v novomeški glasbeni studio. Za popolni zaključek dneva pa je poskrbelo druženje na nabrežju reke Krke. V videu si lahko ogledate, kako je potekal zmagovalni izlet!

Karavano je na Dolenjsko s svojim modrim jeklenim konjičkom popeljala simpatična pevka Nina Pušlar.
Karavano je na Dolenjsko s svojim modrim jeklenim konjičkom popeljala simpatična pevka Nina Pušlar.FOTO:
Twingospodične so se letos odpravile na prav posebno misijo, in sicer si je vsaka med njimi na zemljevidu Slovenije izbrala destinacijo in si zamislila izlet, na katerega bo s svojim jeklenim lepotcem popeljala nekaj tistih srečnežev, ki jih bodo prepričali z najboljšimi komentarji, ki so tudi določili zmagovalni izlet. Karavano je na Dolenjsko s svojim modrim jeklenim konjičkom popeljala simpatična pevka Nina Pušlar, ki se je za volan prvič usedla že pri 16 letih.

Twingospodične - 3
Twingospodične - 3 FOTO:
''Spomnim se, da sem imela 16 let, ko sem se doma v garaži usedla za volan avtomobila in speljala. Ob tem sem avto udarila ob fasado in seveda povzročila nekaj škode. Lahko si mislite, da starša nista bila ravno vesela nad mojim pripetljajem,'' se dogodka zelo dobro spominja še danes, ko je za njo že na tisoče prevoženih kilometrov. V avtu namreč zaradi koncertov, ki jih ima po vsej Sloveniji, preživi veliko časa. ''Ko sem bila stara 19 let, sem sama peljala v Milano, kjer smo delali mastering plošče. Celo pot sem se peljala sama in prav super sem se imela,'' je zaključila 25-letnica, ki se je imela super tudi na zmagovalnem izletu.

Ogrevanju glasilk je sledilo razvajanje brbončic

Kot vsak dober dan se je tudi Twingo-dan začel z okusnim in sladkim zajtrkom, na katerem so se znane voznice bolje spoznale s svojimi povabljenci, nato pa sedle vsaka v svojega barvitega Twinga in Nini sledile na Dolenjsko, kam drugam kot v novomeški glasbeni studio Marsh, kjer je svojim sopotnicam in enemu sopotniku ponudila ekskluzivni vpogled v zakulisje nastajanja pesmi in glasbenega produciranja. To pa ni vse. Vsi so namreč za eno njenih glasbenih uspešnic lahko odpeli tudi spremljevalne vokale, in za večino je bila to izkušnja, ki je ne bodo nikoli pozabili. Dan pa se s tem še ni zaključil. Z ogretimi glasilkami so se odpeljali razvajti brbončice, saj jih je v novomeški gostilni Loka že čakalo pravo kulinarično doživetje.

Svojim sopotnicam in enemu sopotniku je ponudila ekskluzivni vpogled v zakulisje nastajanja pesmi in glasbenega produciranja.
Svojim sopotnicam in enemu sopotniku je ponudila ekskluzivni vpogled v zakulisje nastajanja pesmi in glasbenega produciranja.FOTO:
Za popoln konec dneva je poskrbel koncert na prostem

In če je že ves dan mineval v glasbenem slogu, je bil takšen tudi zaključek. Naslednja točka na zemljevidu je bil namreč Ninin rojstni kraj, kamor se je odpravil del njene spremljevalne skupine. Lavričeva koča nad Ivančno Gorico se je spremenila v mini koncert na prostem, kjer je celotna ekipa uživala ob poslušanju inštrumentalne izvedbe pesmi, ki jih sicer Nina prepeva na svoji turneji Malo drugače. In tudi ta dan je bil drugačen, poln dobre volje, novih izkušenj, pa tudi objemanja za slovo na končnem cilju. Vse to si lahko ogledate tudi v videoposnetku!

Prijavi se na brezplačno testno vožnjo!

Vsi, ki si želite podoživeti vožnjo in občutke, ki so jih bili deležni na Twingo karavani, se lahko prijavite na brezplačno testno vožnjo in tudi sami zapeljete Twinga.

Twingospodične - 1
Twingospodične - 1FOTO:


 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493