Zadovoljna.si
Za rdeče-črno usnjeno jakno naj bi iztržili okrog 200 tisoč dolarjev.

Novice

Jacksonova jakna iz videospota Thriller gre na dražbo

STA
07. 06. 2011 12.30
0

Jakna, ki jo je kralj popa Michael Jackson nosil v videospotu pesmi "Thriller", bo na dražbi. Po besedah vodje dražbe Darrena Juliena je rdeče-črna usnjena jakna "eden najbolj poznanih in najpomembnejših predmetov pop kulture".

Za rdeče-črno usnjeno jakno naj bi iztržili okrog 200 tisoč dolarjev.
Za rdeče-črno usnjeno jakno naj bi iztržili okrog 200 tisoč dolarjev.FOTO:

Vodja dražbe Darren Julien pričakuje, da bodo za jakno, ki jo je kralj popa Michael Jackson nosil v videospotu pesmi "Thriller" na dražbi 25. in 26. junija iztržili okrog 200.000 dolarjev (135.318 evrov). Na dražbi avkcijske hiše Julien's na Berverly Hillsu bodo med predmeti, ki so nekdaj pripadali leta 2009 preminulemu kralju popa, med drugim ponudili še lasuljo, ki jo je nosil, ko je naznanil svojo poslovilno serijo koncertov pod skupnim naslovom "This is It", srajco, ki jo je nosil v videu "Scream", in obtolčen poštni nabiralnik s posestva Carolwood Drive, kjer je Jackson živel tik pred smrtjo. Na dražbi predmetov glasbenih ikon bodo ponudili še predmete, ki so med drugim pripadali Madonni, Bruceu Springsteenu, Franku Sinatri, Johnnyju Cashu in Elvisu Presleyju.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493