Zadovoljna.si
Bodo svet osvojili vodoodporni telefoni?

Novice

Japonke ne morejo brez njih

STA
29. 02. 2012 13.03
0

"Na Japonskem telefona ne moreš prodati, če ni vodoodporen. Okoli 90 do 95 odstotkov telefonov je že vodoodpornih," je povedal izvršni direktor japonskega proizvajalca elektronike Panasonic. Japonke naj bi bile namreč na svoje telefone tako zelo navezane, da brez njih ne morejo niti pod tuš.

Bodo svet osvojili vodoodporni telefoni?
Bodo svet osvojili vodoodporni telefoni?FOTO: iStockphoto

Japonke naj bi tako že prisegale na vodoodporne telefone, ki jih lahko odnesejo tudi s seboj pod prho in tam napišejo sporočilo, pregledajo elektronsko pošto ali se 'priključijo' na družbeno omrežje. Kljub vsemu napredku pa tovrstna tehnologija še ni znana mednarodni publiki, ki od telefonov pričakuje drugačne, bolj tehnične lastnosti. Tako proizvajalca Panasonic in Fujitsu, ki se od leta 2005 osredotočata predvsem na domače potrošnike, upata, da bodo tudi Evropejci spoznali prednosti vodoodpornih telefonov. "Telefon ti lahko pade v kad, lahko pride v stik z vodo med umivanjem rok ali pade v straniščno školjko," je povedal eden izmed vodilnih mož, ki močno upa, da bodo vodotesni telefoni osvojili tudi Evropo.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493