Zadovoljna.si
Jessica Alba - 3

Novice

Je Jessica zagrešila hud modni greh?

Z.S.
25. 03. 2011 12.00
2

29-letno Jessico Alba so fotografi ujeli v Santa Monici na poti v studio. Kljub nosečnosti je igralka svojo garderobo skrbno izbrala, pozornost fotografskega objektiva pa so pritegnili predvsem njena dragocena torbica in čevlji z odprtino za prste, ki je razkrila igralkine rožnate nogavice. Je Jessica zagrešila svoj prvi modni greh?

Lepo igralko, ki pod srcem nosi drugega otroka, so fotografi ujeli, ko se je odpravila po vsakodnevnih opravkih. Kljub nosečnosti, ki jo sama opisuje kot zabaven in težko pričakovan dogodek, pa je tokrat veliko pozornosti vzbudila z izbiro modnih oblačil. Jessica, ki je znana po svojevrstnem in preprostem stilu, ki se mu odpove zgolj na rdeči preprogi, ko športne copate zamenjajo visoke pete, se je tokrat odločila za modne 'flatforme'. Obutvi, ki so jo na modni pisti med drugim predstavila tudi velika dizajnerska imena, kot so Michael Kors, Marc Jacobs, Derek Lam, Fendi, Prada in mnogi drugi, modni poznavalci napovedujejo dobro sprejetje, še posebej zaradi udobnega koraka. Jessica je živahne odtenke na svojih 'flatformah' popestrila s svetlo roza nogavicami, kar so nekateri tuji mediji že označili za modni greh, medtem ko so poznavalci njeno odločitev z veseljem pozdravili. Poleg izstopajoče obutve je igralka presenetila tudi z oranžno Pradino torbico, ki je naprodaj za nekoliko manj kot dva tisoč evrov.

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493