Zadovoljna.si
Jennifer Aniston

Novice

In to je najbolj seksi ženska vseh časov

Z.C.
11. 12. 2011 12.53
33

Revija 'Men's Health' je sestavila seznam najbolj seksi žensk vseh časov in na sam vrh postavila hollywoodsko igralko Jennifer Aniston ter ji tako ob koncu letošnjega leta dala resnično lep poklon in priznanje. Na drugem mestu je igralka Raquel Welch, na tretjem pa Marilyn Monroe.

na 2.mestu je Raquel Welch...
na 2.mestu je Raquel Welch... FOTO:
'

... na 3. pa Marilyn Monroe.
... na 3. pa Marilyn Monroe.FOTO: Reuters

''Kar je zabavno, je tudi seksi, in Jennifer Aniston je resnično zabavna. Je povsem naravna ženska in zelo dobra igralka. Je duhovita na nevsiljiv, naraven in osvežujoč način. Drugi seks simboli so dolgočasni, Jennifer pa je med svojo kariero ostala seksi, zabavna in neverjetno naravna," so med drugim zapisali v utemeljitvi, ko so Jennifer Aniston v reviji 'Men's Health' razglasili za najbolj seksi žensko vseh časov. Drugo mesto je osvojila ameriška igralka Raquel Welch. Danes 71-letna diva je zaslovela v filmu One Million Years B.C., ki so ga posneli leta 1966, nazadnje pa je nastopila leta 2008 v televizijski kratkometražni humoristični seriji Welcome to the Captain. Tretje mesto je na lestvici najbolj seksi žensk vseh časov pripadlo legendarni Marilyn Monroe. Kot zanimivost povejmo, da jo je za najbolj seksi žensko stoletja že leta 1999 razglasila revija People, štiri leta pred tem ji je revija Empire podelila naslov najbolj seksi filmske zvezdnice vseh časov, 1999 pa jo je Playboy izbral za prvo seks zvezdo 20. stoletja.

10 najbolj seksi žensk vseh časov

Jennifer Aniston je torej pripadlo  prvo mesto, sledita ji Raquel Welch in Marilyn Monroe. Zanimivo je, da je četrto mesto pripadlo Britney Spears, sledijo pa Madonna, Ursula Andress, Bettie Page, Pamela Anderson, Jane Fonda
in na desetem mestu Angelina Jolie.

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493