Zadovoljna.si
Se nam obeta nov zvezdniški par?

Novice

Jennifer Lopez na romantični večerji z bivšim možem Renee Zellweger

Z.C.
12. 09. 2011 12.28
0

Jennifer Lopez in Bradleyja Cooperja so ujeli med večerjo v znani restavraciji v New Yorku, očividci pa trdijo, da je bilo vzdušje za njuno mizo zelo romantično. Vse kaže, da je slaba dva meseca po tistem, ko sta z možem Marcom Anthonyjem sporočila, da se ločujeta, očitno našla novo simpatijo.

Se nam obeta nov zvezdniški par?
Se nam obeta nov zvezdniški par?FOTO: X17ONLINE.COM

Jennifer Lopez in Marc Anthony sta sredi julija letos vesoljnemu svetu sporočila, da se ločujeta. ”Odločila sva se, da bova zaključila najin zakon. Sprejeti tako odločitev je bilo za oba zelo težko,” sta povedala za ameriško revijo People. Zvezdnici so že nekaj dni zatem pripisali novo ljubezensko zvezo, in sicer z 11 let mlajšim igralcem in nekdanjim manekenom Williamom Levyjem, ki je z 42-letno latino divo nastopil v videospotu za pesem I'm Into You, kjer sta Jennifer in William odigrala vroče zaljubljeni par. In očitno je ostalo le pri tem. Ali je romantična večerja z Bradleyjem Cooperjem začetek nove romance, bo pokazal čas. 36-letni igralec je samski, saj se je po enem letu zakona ločil od igralke Renee Zellweger, od ločitve dalje pa so mu mediji pripisali že dve ljubezenski zvezi: z Jennifer Aniston in Olivio Wilde. Bo tudi Jennifer Lopez le ena od romantičnih zgodb, ki si jih izmišljujejo rumeni mediji?
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375