Zadovoljna.si
Jennifer Aniston

Novice

Jennifer Aniston noseča, pričakuje dvojčke

Z.K.
28. 08. 2011 18.15
20

Jennifer Aniston in Justin Theroux sta se odločila za skupno življenje in najela hišo v Hollywoodu. Igralca naj bi decembra stopila pred matičarja, vse glasnejše pa so tudi govorice, da par pričakuje naraščaj. Dobro obveščeni trdijo, da sta se Jennifer in Justin poslužila umetne oploditve in pričakujeta dvojčka.

Par je najel hišo, zdaj pa naj bi ju čakala še poroka.
Par je najel hišo, zdaj pa naj bi ju čakala še poroka.FOTO: pacificcoastnews.com

Jennifer Aniston in Justin Theroux živita skupaj v tri milijone dolarjev vredni vili v Hollywoodu, ki je resda precej manjša od Jenniferinega prejšnjega domovanja, ki naj bi ga nedolgo tega prodala za 38 milijonov dolarjev. Par naj bi hišo najel za čas, dokler ne najdeta primerne nepremičnine za nakup. Odkar sta Jennifer in Justin skupaj, se po Hollywoodu širijo najrazličnejše govorice. Ameriški tabloidi trenutno posvečajo največ pozornosti domnevni Jenniferini nosečnosti. Dobro obveščeni viri naj bi medijem razkrili, da je zanosila z biomedicinsko pomočjo in pričakuje dvojčka. To naj bi potrjevalo tudi dejstvo, da je igralka nehala kaditi in piti, zadnji mesec pa naj bi trebušček vztrajno skrivala za velikimi torbami.
 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493