Zadovoljna.si
GUESS GLAMAZON

Novice

/ Oglas

JESENSKO-ZIMSKA KOLEKCIJA NAKITA GUESS GLAMAZON

T.M.
03. 12. 2013 08.20
0

Nič ni bolj trendovsko kot mladostna, seksi in drzna moda s pridihom živalskega. To jesen Guess nakit predstavlja kolekcijo Glamazon – poželenja vredno kolekcijo eksotičnih živalskih zapestnic, ki je zasnovana, da še bolj poudari uspeh kolekcije Wild at Heart.

(slika je simbolična)
(slika je simbolična)FOTO:

Guessovo dekle bo tako z bleščečimi in zapeljivimi silhuetami le še dopolnila njen spogledljiv izgled.

Predsednik podeljevanja licenc, Fank Rescigna pravi: ''Z velikanskim odzivom na našo kolekcijo Wild at Heart nam naše stranke nedvomno sporočajo, da si želijo stil, ki je integriran v Guessovo DNK dediščino.''


Nato pa dodaja: ''Za razširitev kolekcije Wild at Heart poskrbi vsak kos kolekcije Glamazon, ki je nadvse podroben in unikaten. Za to kolekcijo se veselimo enako uspešnega jesenskega odziva.''

S tem, ko so v kolekcijo Glamazon vključili teksture, oblike in vzorce eksotičnih živali kot so pitoni, aligatorji, zebre, pume in sloni, ta kolekcija poudarja drzno samozavest Guessovega dekleta.

Nove silhuete spiralastih zapestnic so enostavno nosljive in poskrbijo za dramatičen izgled. Naj bo to bleščeče emajlirana zebra, kovinsko svetleča puma, ali vpadljiva kačasta zapestnica – vsem je skupno, da dosežejo zapeljiv izgled z močnim seksapilom, ki ga lahko ponudi samo znamka GUESS.

Prav tako kolekcija Glamazon ponuja tudi hipnotično spiralasto zapestnico, ki doda blišč unikatni kombinaciji živalsko usklajenih zapestnic. Za bolj prefinjen izgled pa poskrbijo zapestnice, ki so kombinacija odtisa aligatorjeve kože na antično kovino skupaj z nežnimi tkaninami v osupljivih barvah, in tako ustvarjajo presenetljivo glamurozen učinek.

S spektrom unikatnih tekstur in očarljivih silhuet bo Guessovo dekle nedvomno prevzela nadzor in določila trende za jesen in tudi v prihodnje.


 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471