Zadovoljna.si
Običajno gre od doma brezhibno naličena.

Novice

Jo prepoznate?

Z.B.
26. 04. 2011 07.38
13

Jennifer Lopez je revija People nedolgo tega podelila naslov najlepše ženske na svetu. Čeprav je v javnosti vedno urejena in z brezhibno naličenim obrazom, zvezdnica trdi, da najbolj uživa, kadar je povsem brez ličil. V trenutku, ko prestopi prag doma, vsa ličila odstrani. Tokrat je brez ličil odšla od doma in ujeli so jo ... paparaci.

Običajno gre od doma brezhibno naličena.
Običajno gre od doma brezhibno naličena.FOTO:

''Najsrečnejša sem, ko sem popolnoma brez ličil. Že občutek, da se dotaknem obraza, se popraskam ali pa pomencam po očeh, ne da bi skrbela, da bom kaj uničila, je neverjeten,'' je priznala 42-letna zvezdnica, ki je ponosna mamica dvojčkov. V svetu slavnih bi lahko na prste našteli zvezdnice, ki si niso privoščile popravkov obraza pri lepotnem kirurgu. 42-letna Jennifer Lopez je ena od njih. Je redka izjema, ki je še vedno naravna, za svoj privlačen in mladosten videz pa se lahko zahvali odličnim latinogenom, a tudi zdravemu življenju in redni telesni vadbi.

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493