Zadovoljna.si
John Travolta in Olivia Newton-John sta v filmu Briljantina iz leta 1978 upodobila Dannyja in Sandy.

Novice

John Travolta in Olivia Newton John ponovno skupaj

STA
05. 12. 2012 16.32
7

Legendarni filmski par John Travolta in Olivia Newton-John je prvič po 30 letih ponovno združil moči na božičnem albumu v spomin na igralčevega leta 2009 preminulega sina. Pri albumu je sodelovala še vrsta znanih imen.

John Travolta in Olivia Newton-John sta v filmu Briljantina iz leta 1978 upodobila Dannyja in Sandy.
John Travolta in Olivia Newton-John sta v filmu Briljantina iz leta 1978 upodobila Dannyja in Sandy.FOTO: Reuters

"Z Olivio sva imela ves čas željo, da bi ponovno sodelovala, a sva potrebovala dober projekt, nekaj prepričljivega, saj ima človek v nasprotnem primeru občutek, da stvari dela na silo," je Travolta v torek povedal v intervjuju za medijsko hišo Fairfax Media. Ameriški igralec in avstralska igralka sta v filmu Briljantina iz leta 1978 upodobila Dannyja in Sandy. Skupaj sta zapela pesem "You're the one that I want", ki je postala svetovna uspešnica. "Rad pojem, vendar za to nimam pogoste priložnosti," je dejal Travolta, ki je za snemanje albuma "This Christmas" k sodelovanju pritegnil tudi Barbaro Streisand in Tonyja Bennetta. Izkupiček od prodaje bo šel v sklad Jett Travolta in v sklad za boj proti raku Olivie Newton-John. Jett Travolta je umrl 2. januarja 2009 v starosti 16 let. Že od otroštva je trpel za epileptičnimi napadi. John Travolta ima s soprogo, igralko Kelly Preston še 12-letno hčerko in sina, rojenega leta 2010.
 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413