Zadovoljna.si
Kaitlyn Leeb

Novice

Kaitlyn Leeb pokazala tri dojke

Z.C.
18. 07. 2012 16.25
25

Si predstavljate, da bi ženske imele tri dojke? Dokaj nepraktično za predstavnice nežnega spola in morda privlačno za moške. Kakor koli, v prihodnosti vas morda čaka tudi podoben prizor, ki pa so ga v San Diegu lahko doživeli že v sedanjosti, in sicer prejšnji konec tedna. Presenečenje je bilo izjemno ...

Pred nekaj dnevi je bila v San Diegu premiera akcijske znanstvenofantastične pustolovščine Popolni spomin (Total Recall). Gre za remake filma, v katerem je pred 22 leti v glavni vlogi nastopil Arnold Schwarzenegger. Zgodba se dogaja v letu 2084 in govori o programu Recall, v katerem manipulirajo s človekovim spominom. V času, ko se državi Evroamerika in Novi Šanghaj potegujeta za prevlado, tovarniški delavec Doug Quaid s svojo prikupno ženo Lori živi prijetno zakonsko življenje. Vsako noč ima žive sanje o koloniji na Marsu in o skrivnostni črnolaski. Da bi odkril pomen sanj, se odpravi na potovalno agencijo, kjer so mu v možgane vsadili spomin na počitnice, ki jih v resnici nikoli ni doživel. Kot tajni agent si je izbral potovanje na Mars. Vendar gre pri vsaditvi nekaj narobe, zato poskušajo zdravniki dogodek zbrisati iz Dougovih možganov. Prepričan, da je tajni agent z Marsa, se Doug odpravi na neprijazen Mars, da bi skrivnosti prišel do dna.

Kaitlyn Leeb na premieri filma Popolni spomin v San Diegu ...
Kaitlyn Leeb na premieri filma Popolni spomin v San Diegu ...FOTO: Facebook

Schwarzenneggerja zamenjal Farrell

Film prihaja na slovenska velika platna avgusta, na ameriški premieri, ki je bila pred kratkim, pa se je igralka Kaitlyn Leeb pojavila v podobi, ki jo lahko vidimo v filmu, igra namreč prostitutko s tremi dojkami, in dodobra presenetila vse prisotne. V 'remakeu' filma je Arnolda Schwarzenneggerja zamenjal Colin Farrell, ki mu Kaitlyn v filmu reče: "Zaželel si boš, da bi imel tri roke!" V novem filmu režiserja Lena Wisemana se sicer pojavljajo nekateri elementi iz filma iz leta 1990, o čemer je režiser povedal: "Obstajajo različne verzije žensk s tremi dojkami. Sicer pa je nemogoče ustvariti Total Recall brez nekaterih določenih stvari!"

 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493